HRVAT KOJI JE PRETUKAO SRBINA DOBRIVOJA RADI U POLICIJI! Da li je POSLE OVE VESTI iz Hrvatske sve jasno?
Hrvatska policija uhapsila osumnjičenog, Foto: Printscreen/N1

uhvaćen napadač

HRVAT KOJI JE PRETUKAO SRBINA DOBRIVOJA RADI U POLICIJI! Da li je POSLE OVE VESTI iz Hrvatske sve jasno?

Policajci su 42-godišnjaka uhapsili juče u ranim jutarnjim satima na graničnom prelazu

Objavljeno:

Policija je završila kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim muškarcem koji je pre pet dana napao i povredio Srbina Dobrivoja Arsića u Viškovu kod Rijeke.

Policajci su 42-godišnjaka uhapsili juče u ranim jutarnjim satima na graničnom prelazu i započeli kriminalističko istraživanje tokom kojeg je utvrđena sumnja da je 20. avgusta oko 20 sati ispred stambene zgrade u Viškovu došlo do sukoba zbog parkiranog vozila.

Tokom tog je sukoba osumnjičeni 42-godišnjak oštećenom 70-godišnjem hrvatskom državljaninu, zbog nacionalnog identiteta, uputio ozbiljne pretnje. Takođe, fizički ga je napao usled čega je oštećeni 70-godišnjak lakše povređen.

Ali, osim toga, policija je utvrdila da napadač na Srbina radi u Direkciji za civilnu zaštitu, telu u sklopu MUP-a. S obzirom na to da se radi o državnom službeniku, koji je od 1. januara prebačen u Direkciju civilne zaštite iz Državne uprave za zaštitu i spasavanje, on će skladno Zakonu o državnim službenicima biti udaljen iz službe, saopštili su iz policije.

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, za kaznena dela pretnje i fizičke povrede, počinjena na osnovi nacionalne pripadnosti, sinoć predat pritvorskom nadzorniku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Indeks.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.