RONIOCI PRONAŠLI ČUDNU KUTIJU NA DNU MORA: Čim su je otvorili, POTEKLE SU IM SUZE!
Ronilac, Foto: Profimedia

romantično

RONIOCI PRONAŠLI ČUDNU KUTIJU NA DNU MORA: Čim su je otvorili, POTEKLE SU IM SUZE!

Kad su izronili zajedno sa kutijom, usledio je pozitivan šok i iznenađenje

Objavljeno: 09:08h

Iva Sabljo, srećnica je iz Koprivnice koja je letos prilikom ronjenja na dnu mora kod Pelješca pronašla misterioznu kutiju. Barem se tako činilo na prvi pogled. Reč je, naime, o romantičnom gestu njenog dečka, sada verenika, Alena koji je pola sata pre njihovog ronjenja poslao prijatelja da prvo potopi tu kutiju i zatim pazi na nju dok ne stignu tamo. Ona je u sebi skrivala verenički prsten i, naravno, šampanjac za proslavu uspešne prosidbe, piše epodravina.hr.

– Alen ju je krenuo uzeti, no ja sam mu mahala da pusti sada kutiju, da mora misliti na disanje. Možda bih i odmah shvatila o čemu je reč da nisam bila toliko usredsređena na svoje prvo ronjenje pa nisam ništa naslućivala – prisetila se Iva.

Kad su izronili zajedno sa kutijom, usledio je pozitivan šok i iznenađenje.

– Tamo je stajao prsten, šampanjac i čaše. Kad sam shvatila što se događa, odmah su mi krenule suze radosnice – dodaje Sabljo za epodravinu.hr. Iza cele priča je još romantičnija pozadina i meseci uloženog truda. Tu je kutiju napravio Alenov otac od starih crkvenih vrata te je bila potopljena kod njegovog prijatelja u uzgajalištu dagnji da celi insceniran događaj izgleda autentično.

– Nije što je moj, ali baš je lepo sve osmislio, rekla je Sabljo za epodravinu.hr

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.