ISTETOVIRAĆU IM BANA JELAČIĆA NA ČELU! Hrvat teško vređao svoje GOSTE u primorju!
Sramna objava, Foto: Facebook printscreen

skandalozno

ISTETOVIRAĆU IM BANA JELAČIĆA NA ČELU! Hrvat teško vređao svoje GOSTE u primorju!

"Naravno da mi je danas žao što sam juče to napisao"

Objavljeno:

Gradski većnik Akcije mladih Kristijan Kotlar na privatnoj Fejsbuk stranici juče je na neprimeren način pisao o mađarskim turistima.

- Nakon 1000+recenzija, koju stotinu više rezervacija i par hiljada ugošćenih turista, danas prvi put najozbiljnije razmišljam kako bi moga mađarskoj stoki glavu rascipiti palicom. A tek su se čekirali..., - piše Kristijan Kotlar, gradski većnik mladih u Zadru, piše 057.

Ne navodi razloge ljutnje, ali kasnije u u komentarima dodaje:

- Istetoviraću im Bana Jelačića na čelo. j... im pas mater'.

U raspravu su se uključili i Kotlarovi prijatelji, među njima većnica u Županijskog skupštini Marjana Botić, koja je konstatovala kako će oni 'poći brzo ća u pm odakle su i došli'.

- Naravno da mi je danas žao što sam juče to napisao, nakon nekoliko sati obrisao sam objavu s Fejsbuka. Bavim se ovim poslom nekoliko godina, uvek imam dobrih iskustva, ali gurkanje, unošenju u ice, neukusni komentari, pitanja ima li u Zadru striptease bar, pa neprimjrena gestikulacija nakon što sam rekao da nema... Stvarno me izrevoltiralo, bio sam frustriran a svoje sam frustracije istukao na Fejsbuku. Nije primereno, ali bolje tako nego da sam ušao u fajt s tim gostom - kaže Kotlar.

Ističe kako nije političar da bi se pravdao hakovanjem profila, a žao mu je ako je osramotio svoje kolege iz Akcije mladih. Činjenica jeste da mu se kolege iz branše, koji primaju više turista iz Mađarske i Poljske, žale kako iz tih zemalja dolazi najveći broj "problematičnih" gostiju.

- Moja objava ne znači da je mrzim Mađare, ili da mislim da su svi ili većina pripadnika tog naroda problematični. Svaki čovek je priča za sebe i tako ću im i dalje pristupati u ovom poslu - zaključio je Kotlar.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.