VEDRANA RUDAN BRUTALNO OPLELA PO KOLINDI ZBOG OLUJE: Hrvatska predsednica mora da bar MALO CRVENI posle ovog!
Vedrana Rudan i Kolinda Grabar Kitarović, Foto: printscreen/youtube, AP/Darko Bandić

NAPAD!

VEDRANA RUDAN BRUTALNO OPLELA PO KOLINDI ZBOG OLUJE: Hrvatska predsednica mora da bar MALO CRVENI posle ovog!

Njenu kolumnu prenosimo u celosti

Objavljeno:

Nije mogla najkonroverznija hrvatska spisateljica, poznata po tome što ništa i nikoga ne štedi, da ostane nema na proslavu zločinačke akcije "Oluja" i pijano dranje predsedice "lijepe njihove"Kolinde Grabar Kitarović.

Njenu kolumnu sa sajta kolinda.info prenosimo u celosti:

KGK, kako joj tepaju mediji, ovih je dana u Kninu slavila Pobjedu. Za neupućene, pred sto su se godina Milošević i Tuđman po diktatu Amerike dogovorili da se iz Hrvatske protjera 250 tisuća Srba.

I bi tako. Odoše Srbi iz Hrvatske, pješke, autom, većina na traktoru. Zanemariv broj ih je ostao u svojim kućama i sačekao herojsku, hrvatsku vojsku. Neki su doček preživeli, mnogi su završili u bunaru ili su dobili metak.

Stradali su i hrvatski vojnici kojima je rečeno da će operacija Oluja pomoći da najzad i zauvek budemo svoji na svome. Blago poginulima. Sami bi se danas upucali, mnogi to i čine, kad bi videli na kakav su oltar položili svoj jedini život.

Do kosti oglodanom Hrvatskom vladaju kriminalci koji samo čekaju priliku kako strancima za proviziju pokloniti ono što još "imamo". Možda su to šume? Ili su to vode? Nitko od građana Hrvatske danas ne zna što je još uvek "naše", ako to "naše" uopŠe postoji?

Gospodari, znajući s kim imaju posla, jednom godišnje slave Pobedu. Hrvatima tako malo treba. Daj im Grdovića, on zna, "nije u šoldima sve". Pa kad još Stavros zatuli: "Ajmo, ruke gore, Maro, Marice", Narodu zaigra srce. Jebote, Aerodrom je imao pravo. Imamo Hrvacku! Da, jebeš one Grdovićeve šolde. Ima nešto i u vilama, ljubavnicama, ljubavnicima, jahtama, džipovima, opuštenom ubijanju dece na zebrama, lezilebarenju u Saboru, jebanju Dečice u velebnim crkvama...

Grandiozna proslava Pobede i ove je godine pozitivno uznemirila Narod. Mahalo se zastavama, pilo i pevalo i urlalo kako smo za Dom spremni. Može li Narod izvan sebe od radosti zavijati, a KGK sve to sa strane hladno gledati? I naša KGK je Narod. Zato je u Kninu održala govor na nekoliko nepoznatih i poznatih jezika i zapevala s Klapom Sv. Juraj Hrvatske ratne mornarice. Jebote, imamo i MORNARICU!

Da, KGK je razvalila usta. Da, svi smo na portalima mogli videti njene krajnike, čak smo joj čuli i glasić, ali... Bivši predsednik Hrvatske Josipović, trezan i nesretan što on nije predsednik iako je trezan, izjavio je: "Mnogi se pitaju nije li tom govoru prethodilo konzumiranje alkohola." ?! Kakve veze s pijanstvom ima gospođin spontani, hrvatski, engleski, razdragani, domoljubni, olujni nastup ?

Krivo, krivo, krivo. KGB nije alkoholičarka. Pijanci su ljudi koji imaju zdravstveni problem, njih treba poslati na lečenje. Tko to kaže, tko to laže da bi KGK trebalo lečiti?

Njeno stanje nije bolest. Žena se ponašala onako kako to Narod zaslužuje. KGB je zdrava.

Mi smo bolesni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.