OGLASILA SE I MAJKA UBICE IZ ZAGREBA: Posle MASAKRA zaputio se baš ka njoj! Njene reči su POTRESNE
Igor je često posećivao majku, očuha i polubrata, Foto: printscreen

tuga

OGLASILA SE I MAJKA UBICE IZ ZAGREBA: Posle MASAKRA zaputio se baš ka njoj! Njene reči su POTRESNE

Pretužno je sve ovo. Velika bol. Napišite što hoćete - poručila je uplakana Marija

Objavljeno:

Strašno je to što se dogodilo, rekla je kratko Marija Nađ, majka višestrukog ubice Igora Nađa.

Zatekli su je u porodičnoj kući u Brezovici nedaleko od jezera uz koje je njen sin okončao i svoj život, piše "24sata.hr". Naime, bežeći od policije, Nađ se sakrio kraj Brezovečkog jezera, pretrčao ogradu Caritasova Doma za nezbrinutu decu i propucao se u njihovu dvorištu.

Njegova majka Marija nekoliko sati kasnije sedila je uplakana i maramicom brisala suze s očiju. Okruživali su je samo najbližnji. Sedmoro uplakanih ljudi sedilo je za stolom u maloj, skromnoj kuhinji.

- Zaista ne znam što da vam kažem. Pretužno je sve ovo. Velika bol. Napišite što hoćete - poručila je uplakana Marija.

Njen sin iz drugog braka, Igorov dvadesetak godina mlađi polubrat, stajao je ispred kuće i telefonirao. Plakao je. Primio je izraze saučešća i zagrlio novinare, piše "24sata.hr".

Kako saznaju od njihovih komšija, Igor je često posećivao majku, očuha i polubrata. Dolazio bi jednom mesečno, a kako kažu susedi, znao je dovesti i Maju te njena desetogodišnjeg sina Paula, koje je u četvrtak ubio. Poslednjih nekoliko nedelja, pričaju meštani, to se promenilo. Počeo je dolaziti jako često. Majku je posećivao skoro svaki dan.

Budući da u Brezovici nije odrastao niti je u njoj ikada živio, te da ga uz taj kraj ne veže ništa osim majke koja onde živi, ne zna se je li onde, bežeći od policije nakon što je ubio šestoro ljudi, došao kako bi se oprostio od majke ili kako bi se kod nje sakrio. Policija je objavila da je, nešto iza 4 sata, prilikom ubistva izvršio samoubistvo.

Molimo vas da odete odavde. Ovo je dečji dom. Deca se zbog ovog ionako nisu mogla igrati celi dan - rekli su iz Doma.

Igor Nađ (36) ubio je na Kajzerici u Zagrebu svoju devojku Maju Tojagić (35), njenog sina Paula (10), njenu sestru Josipu (29), Majinog i Josipinog oca i majku. Ubio je i Josipinog dečka Davora Paušaka (29). Na životu je ostavio samo malu bebu od nekoliko meseci, a ona je bila njegovo dete koje je imao s Majom.

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.