ISPLIVAO SNIMAK ŽESTOKE TUČE NA HRVATSKOM PRIMORJU: Pokušao je da beži, a oni su udarali s leđa! Niko nije pomogao
Snimak tuče, Foto: Večernji printscreen

nasilje u zadru

ISPLIVAO SNIMAK ŽESTOKE TUČE NA HRVATSKOM PRIMORJU: Pokušao je da beži, a oni su udarali s leđa! Niko nije pomogao

Snimak najnovijeg brutalnog premlaćivanja u Zadru opet će šokirati, ali i dokazati svu brutalnost i nasilje noćnog života u Zadru

Objavljeno:

Večernji list je ekskluzivno objavio video snimak brutalnog premlaćivanja 41-godišnjeg Zadranina ispred diskoteke u samom centru Zadra.

Snimak najnovijeg brutalnog premlaćivanja u Zadru opet će šokirati, ali i dokazati svu brutalnost i nasilje noćnog života u Zadru, a kojem je policija juče na konferenciji za novinare rekla odlučno ne i najavila dalje akcije, pogotovo po diskotekama, gde su, kako je istaknuto, osumnjičeni neslužbeno bili angažovani kao redari.

Strah od uhapšenih batinaša je bio toliki da niko od svedoka, ni iz bolnice, pa ni pretučeni 41-godišnjak nisu prijavili ovaj slučaj od pre desetak dana, već je policija sama odnosno posredno saznala za njega i uhapsila muškarce u dobi od 24 do 31 godine s debelim policijskim dosjeom.

Muškarac koji je samo hteo do wc-a diskoteke i kada mu tamo to od grupe nije dozvoljeno, sukobio se tada verbalno sa šestoricom mladih muškaraca, a kada su ga redari kluba kako navode iz DORH-a, izneli i uputili ga da beži, za njega je počeo pravi horor u kojem se mu uz brojne hematome šakama i nogama u glavu, brutalnim cipelarenjem na podu slomili nos, lakat..

Na snimku se vidi kako je pokušao da pobegne, potom i napad s leđa od kojeg je pao na pod, a potom i sva brutalnost šestorice prema jednom.

Taj 41-godišnjak, udaran je s leđa i na podu, barem 15-tak puta od mladih muškaraca od kojih su petorica u pritvoru, a jedan je i dalje u begu. Pokušaj 41-godišnjaka da pobegne od njih nije uspeo, a ni ovaj put žrtvi niko nije pomogao...

POGLEDAJTE SNIMAK OVDE.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.