LOMILI IM ZUBE, SEKLI IM RUKE DO KOSTI: Strašan napad na HRVATSKOM PRIMORJU!
Brutalna tuča se desila u Dubrovniku (ilustracija), Foto: Youtube printscreen

horor u dubrovniku

LOMILI IM ZUBE, SEKLI IM RUKE DO KOSTI: Strašan napad na HRVATSKOM PRIMORJU!

Njih dvojica, 25-godišnjak i 24-godišnjak iz Slavonskog Broda bili su žrtve brutalnog fizičkog napada koji se dogodio jučeroko 21.30 sati u Pilama, ispred restorana Orhan

Objavljeno: 11:49h

U Dubrovniku na Pilama je sinoć došlo do fizičkog sukoba između petorice mladića.

Kako je Indexu potvrdila policija došlo je do sukoba između trojice iz Dubrovnika i dvojice mladića iz Slavonskog Broda.

Indexov čitatelj koji je i svedok tvrdi da su trojica brutalno napali sezonce koji su nakon svega bili prekriveni krvlju.

Jedan od dvojice navodno je plakao i molio pomoć, imao je rasečeno čelo. Drugome je bila razrezana ruka. Tvrdi i da je bilo puno svedoka.

Iz policije su na sve rekli samo kako istraga traje te da je došlo do sukoba.

- Pomozite!

- Zašto, zašto? Pomozite... - reči su jednog napadnutog mladića tvrdi čitatelj Indexa.

Uz njega je stajao njegov kolega, takođe sezonac iz Slavonije, sav u šoku sa rukom razrezanom do kosti. Njih dvojica, 25-godišnjak i 24-godišnjak iz Slavonskog Broda bili su žrtve brutalnog fizičkog napada koji se dogodio jučeroko 21.30 sati u Pilama, ispred restorana Orhan.

Dvojica sezonaca bili su toliko divljački udarani da je više Dubrovčana koji su svedočili napadu, bilo toliko zgroženo brutalnošću da su svojevoljno do ponoći čekali da policiji daju izjavu, tvrdi čitatelj Indexa koji je zgrožen i postupanjem policije.

Slavonce su napali dvojica 30-godišnjaka i jedan 34-godišnjak. Kako tvrdi čitatelj, jedan napadač je jednog mladića držao s leđa, a drugi napadač ga je konobarskom tacnom silovito udarao u usta u nameri da mu polomi zube. Polomili su mu zube i čelo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.