VITKA PLAVUŠA, GRUDI TROJKA! U Hrvatskoj su prostitutke spremne na SVE! IPAK, JEDNA STVAR JE I NJIMA TABU
Prostitucija, ilustracija, Foto: Print Screen Youtube

ufff

VITKA PLAVUŠA, GRUDI TROJKA! U Hrvatskoj su prostitutke spremne na SVE! IPAK, JEDNA STVAR JE I NJIMA TABU

Postoje i oglasi za prostituciju u stihovima...

Objavljeno:

Prostitucija je u Hrvatskoj, podrazumeva se, ilegalna. To što je izvan zakona ne znači da je i nedostupna. Naprotiv, uz samo nekoliko klikova mišem i par poziva telefonom, ona postaje dostupna da dostupnija ne može biti. Dovoljno je otići na stranice najpoznatijih oglasa i pod naslovom 'masaže' ili 'druženja' – s tim da su neki oglasi daleko direktniji – može se pronaći 'devojku za jednu noć'. Dobro, ovo 'jedna noć' tek je fraza, tarife se ovde broje – saznaćemo ubrzo - u 30-minutnim 'seansama'.

Oglasi za prostituciju u stihovima

"Radim sve vrste masaža isključivo za vrlo galantnu gospodu!"; "Ja sam Klara, imam 20 godina i pružam fenomenalne masaže celog tela. Uz to radim i body to body. Javi se"; "Nova sexy maserka Sindi 23 god, vitka, prekrasna, manekenske građe, prekrasnih grudi, prčaste čvrste guze, nježnog dodira i osmeha, nudi opuštajuće i tajlandske masaže u ugodnom i opuštajućem ambijentu"; "Pružam masažu celog tela, dodatna masaža prostate"... Ovo su samo neke od poruka koje pozivaju Hrvate na ilegalni užitak.

Drugi oglasi, kao što smo napomenuli, ni ne zamaraju se skrivanjem iza masaže. "Dođi i opusti se u ugodnom prostoru s vrhunskom devojkom i neka ti bude nezaboravno", "Zgodna i vrckava brineta, 19 godina. Navrati da te učinim zadovoljnim", primeri su ovih drugih oglasa, a neki su se baš potrudili pa su se čak dali u slaganje stihova: "Predaj se u sigurne ruke da izbrišu tvoje probleme i muke", kaže.

foto: AP

Uz svaki oglas tu su i prateće fotografije polugolih žena, obavezno odevenih u sexy-krpice cenzuriranih lica ili na fotografijama koje lice ne otkrivaju. Zato u svaku 'ponudu' stoji i pojašnjenje.

Primili smo se telefona kako bi doznali kako stvari funkcionišu. Malo upornosti ipak treba, neki brojevi su isključeni, na druge se ne javlja nito, ali manje od pet minuta je bilo potrebno da čujemo glas s druge strane.

"Molim?", kaže mi ženski glas, po proceni reč je o devojci u srednjim 20-im godinama.

"Zovem radi oglasa, masaža", nisam ni izustio rečenicu do kraja, a već mi je – kao iz rafala – sasula cenovnik.

"Masaža vam je s 'ručnim' pola sata 5000 dinara, body-to-body je 6500 dinara", spremno odgovara.

Na pitanje kako izgleda, kao da je iznenađena, poručuje mi da je slika stvarna kako i piše u pripadajućem tekstu.

"Pa kao sa slike, smeđa kosa, trojka, 1,70 visoka i 57 kila", odmah mi 'predstavlja' najvažnija karakteristike.

Pokušao smo proveriti nudi li nešto više, no u ovom slučaju sam ekspresno odbijen.

"Postoji šanse za 'oralnu masažu'?", pitam.

"Ne, nema orala ni seksa", odbrusila je i istog trena spustila slušalicu.

'Kad dođeš, sve se možemo dogovoriti'

Više sreće bilo je s drugom, nazvat ćemo je 'Klara'. Ona mi se nije odmah javila, a potom je – dok sam bio usred prethodnog razgovara - poslala SMS s porukom 'Hej, zvao si me?'.

Dovoljno je bilo reći 'zdravo', pa smo i od nje odmah dobili cenovnik.

"U Novom Zagrebu sam, body-to-body je 4500 dinara, sve drugo po je dogovoru u prostoru", kaže.

Za razliku od prve sagovornice, nju nije uvredilo pitanje o 'oralnoj masaži'.

"To bi ti, recimo, bilo oko 6500 dinara, sve kompletno je 9500 dinara", ipak nešto otkriva bez da dođem do nje. I ona mi potvrđuje da je slika objavljena na oglasu njena, ali onda, pomalo kontradiktorno, dodaje.

"Tu smo ti nas dve cure, pa možeš bez obaveze izabrati, nije nikakav problem".

Na potpitanje spremno odgovara kako nije nužno birati između dvije, već da rade i u tandemu.

"Sve se možemo dogovoriti kad dođeš", poručuje mi.

'Imam klijenta, nazovite kasnije'

Iako u oglasima uglavnom prevladavaju opisi vitkih cura, uglavnom 'manekenske građe', tu su i oglasi u kojima se nude i punije žene. Ona mi prvo otkriva kvart, kaže da je u zapadnom Zagrebu, a onda prelazi na tarifu i uopšte ne spominje masažu.

"Imate o*alno za 4500 dinara, a sat vremena je 9500 dinara", veli, računajući valjda da se podrazumeva šta znači tih sat vremena, a neke stvari se mogu nadoplatiti na licu mesta.

"Analno ne radim. Svr*avanje po licu ne može, a po si*ama se ne plaća posebno", ipak nešto i otkriva.

Kako se većina oglasa odnosi na studentkinje, pronašaao sam i jedan u kom svoje usluge masaže nudi 43-godišnjakinja. Premda je u oglasu bila diskretna, i onda odmah ističe svoju ponudu.

"Nudi se opuštajuća masaža i oralni završetak, pola sata je 3200 dinara", kaže, a na pitanje može li nešto više odgovara s 'tu vam je pola sata 4500 dinara' da bi potom stavila poziv na čekanje. Novi poziv je odbila, da bi se opet javila nakon trećeg poziva i ljubazno ispričala:

"Gospodine, imam klijenta, nemojte se ljutiti. Izvinite, nazovite kasnije."

Prema dogovoru čuli smo se kasnije, ponuda je ostala ista, potvrdila je da sve stoji kako piše u oglasu.

"Vitka plavuša 167 visoka, 57 kila, grudi trojka, duga plava kosa, 43 godina", baš kao na slici.

Sa novom sagovornicom, Lorenom, pokušao sam se dogovoriti dva dana unapred. 'Tada mi je slobodno veče', kažem joj, da bi me uputila u 'pravila struke'.

"Nema potrebe tako daleko se naručivati. Ne možete tako, ne možemo vama zapisati termin i garantovati, najbolje nazovite 15 minuta pre nego što mislite doći", poručila mi je.

U Rijeci više cene

Najveća ponuda izvan Zagreba može se naći u Reci, a i cene neznatno više. Prva osoba koja nam se javila s riječkom područja bila je 43-godišnjakinja, a ni s njom nije trebalo dovršiti rečenicu 'zovem radi masaže'...

"Oralno je 4500 dinara, odnos 8000 dinara, i jedno i drugo se radi sa zaštitom, analno ne radim", bila je kratka i jasna da je svako pitanje bilo nepotrebno. Tad se opisala s obzirom da u oglas nije stavila sliku.

"Imam 43 godine, duga smeđa kosa, metar 75, 83-84 kile, grudi petica."

Njena mlađa koleginica koja se predstavlja kao 'atraktivna i zgodna plavuša koja pruža nezaboravne trenutke u svom prostoru' takođe je izdiktirala cenovnik odmah po pozivu, a cenu svojih usluga nazvala je 'klasikom'.

"Oralno je 6300 dinara, pola sata 9500, sat je 12.500", bila je njena ponuda 'uzmi ili ostavi'. Na pitanje od dodatnim željama odgovorila je, kao i Zagrepčanke, sa dozom opreza.

"Kad dođeš, dogovorićemo se."

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.