KOLINDA JE UŠLA U PANTALONE IZ AMERIKE OD PRE 10 GODINA! Otkrila je svim ŽENAMA kako se PREPOLOVILA!
Kolinda Grabar Kitarović, Foto: AP

wow

KOLINDA JE UŠLA U PANTALONE IZ AMERIKE OD PRE 10 GODINA! Otkrila je svim ŽENAMA kako se PREPOLOVILA!

Sada izgleda taman!

Objavljeno:

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović je značajno izgubila na težini. Mnogi misle da je to zato što je prestala da jede kako bi što lakše i brže smršala, ali u jednom intervjuu je rekla kako je to daleko od istine i kako nikad ne bi mogla biti na dijeti koja zahteva od nje da gladuje.

foto: EPA/TOMS KALNINA, EPA / Toms Kalnins

"Zbog obaveza ne smem da budem gladna jer u suprotnom mozak mi ne funkcioniše kako treba. Priznajem, pre sam znala da se tešim hranom, pogotovo sendvičima nakon napornog radnog dana, što me je i dovelo do viška kilograma. Ali danas sam ponosna jer mogu da uđem u maskirne pantalone koje sam kupila pre deset godina u Americi. Mnogi me pitaju koja je moja tajna, a ja kažem da za moju dobru liniju su zaduženi kretanje i mediteranska ishrana", rekla je Kolinda Grabar Kitarović.

Dodala je da pije isključivo vodu, uglavnom sa česme, izbegava kafu zbog kofeina i crno vino zbog intolerancije na histamin. Od masnoća koristi domaće maslinovo ulje i malo maslaca, a u frižideru uvek ima mnogo voća i povrća, pogotovo avokada. U potpunosti je izbacila šećer i u njenoj ishrani nema hleba.

"Kontrolisana i uravnotežena ishrana. Nema jedenja noću i morate da se krećete", zaključila je Kolinda Grabar Kitarović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.