LOMILI SU MI REBRA I PSOVALI MAJKU USTAŠKU: Hrvat žestoko pretučen USRED HRVATSKE!
Policija / Ilustracija, Foto: Beta

BEZ RAZLOGA

LOMILI SU MI REBRA I PSOVALI MAJKU USTAŠKU: Hrvat žestoko pretučen USRED HRVATSKE!

Kako je juče ispričao, jedva govoreći od bolova, sve je počelo kad je oko 21. 30 sati krenuo do prodavnice voćem da uzme masilnovo ulje za porodičnu večeru

Objavljeno:

Svoj odmor u Drveniku kod Makarske 46-godišnji J.B., penzionisani branitelj iz Gunje pamtiće po povredama koje su mu, kaže, u bezrazložnom napadu nanela četvorica njemu nepoznatih mladića u subotu oko 22.30 sati na lokalnom fudbalskom igralištu.

Kako je juče ispričao, jedva govoreći od bolova, sve je počelo kad je oko 21. 30 sati krenuo do prodavnice voćem da uzme masilnovo ulje za porodičnu večeru.

- Kako sam ratni vojni invalid jer me u nogu pogodio metak velikog kalibra, vraćajući se iz trgovine osetio sam da me noga boli pa sam malo seo na igralište. Iako inače ne pušim niti pijem, priznajem, popio sam koje pivo tokom dana, pa na odmoru sam. Sedeo sam tako sam na tribini kad su iza mene došla četiri mlađa momka od nekakvih dvadesetak godina. Počela je neka priča, ko si, šta si, odakle si...Rekao sam im odakle sam, a oni su rekli da su iz Sarajeva, ali ko zna jel to bila istina. Čuo sam da su jednog nazvali Senad... U svakom slučaju, jedan od njih bacio je loptu na teren i pozvao me da idemo da igramo. Čim sam stao na teren, počelo je ludilo, s leđa me je "počistio" po obe noge. Pao sam na pod i krenula je cipelarka brate - priča nam 46-godišnjak dodajući da je, srećom, pokrio glavu rukama te da je cipelarenje trajalo nekakvih pet minuta.

- Jedino što sam čuo bilo je: "Je... ti majku ustašku", i to je sve. Posle sam video da mi nema sata marke Breitling, lančića koji mi je uspomena od oca, sunčanih naočara i 200 kuna. Mislim da su mi sve to uzeli iako se ne sećam kad jer mi je to mlaćenje trajalo kao cela večnost. Za nesreću, nikoga nije bilo na terenu, a posle je sin vlasnika apartmana u kojem smo odseli moja supruga, ja i naše dete, je nazvao policiju i Hitnu pomoć koja je stigla za pola sata. Evo sad ležim, polomili su mi tri rebra, slomili su mi nos - zaključuje naš sagovornik.

Iz splitske policije potvrdili su nam da su dobili dojavu o napadu te da, prema dosadašnjim informacijama, žrtva ima lakše telesne povrede. Kazali su nam i da se traga za počiniteljima te da se još ispituje radi li se o razbojništvu.

BONUS VIDEO:

MEDVED NA DRUGOM SPRATU?! Gladna životinja mu se uspentrala na terasu! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / slobodnadalmacija.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.