OVO JE OZREN (35) KOJI SE DROGIRAN ZAKUCAO U NAPLATNU RAMPU SA 150 NA SAT: Objavljena slika bahatog vozača BMW!
Stravičan udar na naplatnoj rampi, Foto: Facebook/Youtube

UŽASNO

OVO JE OZREN (35) KOJI SE DROGIRAN ZAKUCAO U NAPLATNU RAMPU SA 150 NA SAT: Objavljena slika bahatog vozača BMW!

Dobio je krivičnu prijavu

Objavljeno:

Bio je pod uticajem droga i lekova. I vozio je brzinom daleko većom od dozvoljene - siže je krivične prijave koju je zagrebačka policija podnela protiv Ozrena M. (35) vozača BMW-a, koji se u četvrtak bez zaustavljanja, na naplatnim kućicama Sveta Helena u Hrvatskoj zabio u vozila u koloni ispred sebe.

Tačno 24 sata od hapšenjai tri dana od saobraćajne nesreće zagrebačka policija ga je krivično prijavila za izazivanje saobraćajne nesreće u kojoj su tri osobe teško povređene.

Ako mu se sudskim putem dokaže krivica, preti mu do osam godina zatvora. Ostaje još upitno da li je u vreme udesa razgovarao mobilnim, a njegova porodica je, kako su nam poručili preko advokata, unesrećenoj tročlanoj porodici Dobrenov uputila pismo žaljenja i iskrenih želja u njihov potpuni oporavak.

Podsetimo, na udaru nekontrolisane vožnje Čakovčanina Ozrena M. našao se Daniel Dobrenov (38), bivši teniski trener Petre Martić i njegova supruga Ana i sedmogodišnji sinčić. Svo troje su u teškom stanju hospitalizovani u zagrebačkim bolnicama gde su liječnici dali svoj maksimum da ih spasu.

Dobrenovi su kobnog dana iz Budimpešte, gde su sleteli iz Australije, stizali u Zagreb odakle je dalje, nakon susreta s prijateljima, trebalo da odu na letovanje na Dugi otok. Vozili su se u Škodi i strpljivo prilazili naplatnoj rampi Sv. Helena. Međutim, tog četvrtka u 12.43 sati naplatnoj kućici se približavao i Ozren M. u svom BMW-u vozeći oko 150 km/h.

Bez ikakvog kočenja, zabio se u Škodu mađarskih tablica u kojoj su bili Dobrenovi. Škoda je odletela u betonski zid i potom u dve naplatne kućice udarivši pritom u zadnji deo Audija. Zelinski vatrogasci su unesrećene spasavali iz smrskanog auta.

Pričinjena šteta je bila velika, a hoće li Ozren M. biti zadržan u jednomesečnom pritvoru, još nije poznato.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.