UBILA JE JASMINU I KRILA JE U ZAMRZIVAČU PORODIČNE KUĆE 19 GODINA! Podignuta optužnica protiv SESTRE UBICE!
Ubijena Jasmina Dominić, Foto: Nestali.hr

užas

UBILA JE JASMINU I KRILA JE U ZAMRZIVAČU PORODIČNE KUĆE 19 GODINA! Podignuta optužnica protiv SESTRE UBICE!

Takođe se traži da joj se produži pritvor

Objavljeno: 17:37h

Županijsko državno tužilaštvo u Varaždinu podiglo je optužnicu protiv Smiljane Srnec, koju sumnjiče da je svoju sestru Jasminu Dominić ubila i zatim njeno telo sakrila u zamrzivač u porodičnoj kući.

- Županijsko državno tužilaštvo u Varaždinu je, nakon sprovedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatske državljanke (1974.) zbog počinjenja krivičnog dela ubistva iz čl. 110. Krivičnog zakona. (11.7.2019.) Optužnicom se 45-godišnjakinja tereti da je tokom leta 2000. godine u porodičnoj kući u Palovcu zadala svojoj sestri (1977.) najmanje pet snažnih udaraca tvrdim predmetom u glavu i nanela joj višestruke prelome kostiju u području glave, pa je 23-godišnjakinja preminula usled zadobijenih povreda - piše u saopštenju.

Dalje se navodi kako je u optužnici predloženo da se "45-godišnjakinji produži istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog dela".

LEŠ SAKRILA U ZAMRZIVAČ

Podsetimo, Jasmini se u avgustu 2000. godine gubi svaki trag. Tek pet godina kasnije, 16.8.2005. godine prijavljen je njen nestanak. Godinama se vodila kao nestala.

Jasmina Dominić  na sajtu nestali.hr
Jasmina Dominić na sajtu nestali.hr foto: Nestali.hr

U subotu, 16. februara ove godine, u zamrzivaču u porodičnoj kući u Palovcu pronađeno je njeno telo. Godinama je ležalo u zamrzivaču.

Smiljana Srnec u jednom se trenutku slomila pred policijom i navodno sve priznala. Ali, to nije bilo u prisustvu advokata te se njeno priznanje ne uzima kao dokaz na sudu.

Pred istražiteljima se tako našao težak posao da pronađu dovoljno čvrste dokaze za zločin koji se dogodio pre 19 godina.

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.