SKANDAL POTRESA HRVATSKU! U državnom stanu u centru ZAGREBA se odvijala PROSTITUCIJA! PRONAĐENE SU GADNE STVARI
Skandal u Zagrebu, Foto: Printscreen / Google street view

AUUU!

SKANDAL POTRESA HRVATSKU! U državnom stanu u centru ZAGREBA se odvijala PROSTITUCIJA! PRONAĐENE SU GADNE STVARI

U Ministarstvu državne imovine ističu da je Hrvatska zbog neuređenih odnosa sa korisnicima javnih nekretnina dosad izgubila više od milijardu kuna

Objavljeno: 11.07.2019. 07:49h
  • 2

U jednom od državnih stanova u centru Zagreba pronađene su intimne igračke, ženski donji veš, alkohol i cigare i utvrđeno je da je on služio za prostituciju.

Veliki stan na trećem spratu na Trgu bana Jelačića besplatno je godinama koristila jedna osoba, prenosi HRT i dodaje da je to otkriveno nakon odluke Ministarstva državne uprave da se prekine sa praksom bespravnog raspolaganja državnom imovinom zbog koje je država gubila milijarde kuna.

U stan su službenici Ministarstva ušli na silu, a nakon otkrića različitih predmeta načelnik sektora za nekretnine Tomislav Volarević rekao je da se najverovatnije radilo o nedopuštenim delatnostima, odnosno prostituciji.

U Ministarstvu državne imovine ističu da je Hrvatska zbog neuređenih odnosa sa korisnicima javnih nekretnina dosad izgubila više od milijardu kuna.

- Najveći problem su nesređene zemljišne knjige koje ne pružaju uvid u pravo stanje stvari na terenu i nažalost, kako svi znamo, još većina zgrada nije upisana u zemljišne knjige odnosno nije etažirana u skladu sa vlasništvu i drugim stvarnim pravima - rekao je Volarević.

 

Bonus video:

(Espreso.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media