HRVATICA SE UDALA ZA SRBINA IAKO JE NJEN OTAC OSTAO INVALID U RATU! Na njenoj SVADBI je pokazao PRAVO LICE! (FOTO)
Venčanje, ilustracija, Foto: Printscreen

zaljubila se

HRVATICA SE UDALA ZA SRBINA IAKO JE NJEN OTAC OSTAO INVALID U RATU! Na njenoj SVADBI je pokazao PRAVO LICE! (FOTO)

Ona je u svojoj ispovesti istakla kako nikako nije imala nameru da se zaljubi u momka koji je sticajem okolnosti Srbin

Objavljeno: 07:18h

Ovih dana je na društvenim mrežama osvanula ispovest jedne mlade Hrvatice koja je na neki način iznenadila i šokirala mnoge, ali opet sa druge strane i pokazala da ovaj svet može i bolje samo ako se svi malo više potrudimo.

Ona je u svojoj ispovesti istakla kako nikako nije imala nameru da se zaljubi u momka koji je sticajem okolnosti Srbin, ali ju je posebno iznenadilo kako je reagovao njen otac kada su svi bili pozvani kod njenog momka u Beograd na slavu.

Dodala je da je ona čistokrvna Hrvatice, i da nije ni sanjala da će se zaljubiti u nekoga ko živi sa druge strane Dunava, posebno jer je njen otac ratovao protiv Srba, ostao invalid u ratu i izgubio brata u istom.

Devojka je napisala da kada je prvi puta rekla svome ocu za momka Srbina da nije progovorio ni reč i da je ćutao danima, i da je videla da ga sve to veoma muči i da se velika borba bije u njemu. I tako je bilo negde oko mjesec dana kada je ona saopštila svojima je pozvana kod roditelja njenoga momka na slavu, i da sledeće nedelje ide za Beograd. Niko od njenih, kako je napisala, nije rekao ni reč, pa je ona otišla u svoju sobu i počela da se pakuje.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.