ZAŠTO MRZIM ŽENE KOJE NISU U CVETU MLADOSTI? Tekstu Vedrane Rudan SMEJU se svi MUŠKARCI, a ŽENAMA je BAŠ NEPRIJATNO
Majstor za provokaciju: Vedrana Rudan, Foto: Facebook / Službena stranica Vedrane Rudan

kad ona udari...

ZAŠTO MRZIM ŽENE KOJE NISU U CVETU MLADOSTI? Tekstu Vedrane Rudan SMEJU se svi MUŠKARCI, a ŽENAMA je BAŠ NEPRIJATNO

Ljubomorna sam jer se oko mene nitko ne mota iako sam tek u sedamdesetoj

Objavljeno: 09.07.2019. 09:38h
  • 1

Vedrana Rudan nije otišla na plažu, ali je surfujući internetom primetila pojavu koju je opisala u svom novom tekstu "Kad kokoške prolupaju".

Njene reči uvek odjeknu pout bombe, a u nastavku vam prenosimo tekst objavljen na Vedraninom blogu:

"Ne idem na plažu, ali surfam. I čudim se. Sa ekrana mi se smiješe žene 50+ i pokazuju uvele grudi. Ja vrijedim, ja sam još u igri, izgledam bolje nego ikad, bezglasno viču sirote žene onima koji ih gledaju. Posebno je uporna pjevačica koja polugola izjavljuje, nikad se toliko muškaraca nije oko mene motalo kao danas?!

Žena ima sedamdeset godina. Zašto se oko nje motaju toliki muškarci? Što oni od nje traže? Svi je žele odvući u krevet. Što će s njom u krevetu? Promijenit će joj pelenu? Dečki su ludi i za onom drugom pjevačicom koja je “hrabro” ovih dana zgrabila u šake svoje šezdesetogodišnje si*e, pa ih nudi. Kome?

Naša poznata teve voditeljica jednom je izjavila, kako se samo pamte izjave teve voditeljica, nikad me nitko neće vidjeti u bikiniju. Ovih je dana u pedeset i nekoj porekla ono što je rekla u trideset i nekoj. Istopila je pedeset kilograma, tko zna po koji put, uskočila u bikini, grudi ubacila u košarice, snimila ih iz ptičje perspektive, fotku provukla kroz filtere i smiješi li se smiješi. Postala je brejking njuz.

Što žene na pragu starosti sa kvocijentom inteligencije oko sto tjera da se svuku? Zaista misle da su obješene si*e, celulitična bedra i kiselinom ispunjeni obrazi ono najbolje što mogu svijetu ponuditi?

U trend se, naravno, ubacila i naša predsjednica. Kolinda je pokroviteljica skupa bajkera. Dečki organiziraju i Hot Erotic Show. Hoće li se i naša pedeset i nešto godišnja predsjednica svući i gola i vruća i erotična napaljenim bajkerima pokazati si*e? Doduše, ova 50+ dama ništa im drugo i ne bi mogla pokazati.

ZAŠTO MRZIM ŽENE KOJE VIŠE NISU U CVIJETU MLADOSTI?

Imaju pravo, neka se svlače, neka uživaju u životu. Ljubomorna sam jer se oko mene nitko ne mota iako sam tek u sedamdesetoj? Ružna sam i otpisana sam, zato sam puna zlobe?

Nisam zlobna, žalosna sam. Muškarcima mojih godina koji imaju više dlaka u nosu i ušima nego na glavi, nosačima bojlera, ne pada na pamet izvući iz gaća nadrkani kurac i ponudit ga kameri. Dobro oni znaju da im je miš mali najpoželjniji kad siročić drhturi u skupim hlačama.

Cure, cure. Na pragu šezdesete si*e su vam najjači adut? Ne kužim. Sve ste žene, a glupe k’o ku*ac."

BONUS VIDEO:

SNIMAK KOJI ĆE VAS ŠOKIRATI! Ovako se ponašaju ljudi, a ovako majmuni kada se nešto deli džabe! (VIDEO)

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media