VODITELJ JE IZNEVEROVAO! Posle OVE Kolindine izjave morao je da se UHVATI ZA GLAVU! (VIDEO)
Opet šokantna izjava, Foto: Printcsreen

Šokantno

VODITELJ JE IZNEVEROVAO! Posle OVE Kolindine izjave morao je da se UHVATI ZA GLAVU! (VIDEO)

Umesto komentara, on se uhvatio za glavu

Objavljeno:

Šprajc se uhvatio za glavu zbog izjave predsednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović o policijskoj brutalnosti.

Sve je počelo prilogom o Kolindinom obilasku policijske patrole na granici s BiH, koji je urednik i voditelj Zoran Šprajc najavio u svom stilu.

- Iz nezvanične predsedničke kampanje, koja se zvanično ne događa kako predsednicu ne bi omela u državnim poslovima, idemo sad u te državničke poslove, koje bi objava njene kampanje omela. Predsednica Republike obišla je državnu granicu s Bosnom i Hercegovinom i policajce koji njome patroliraju -

U pratnji ministra Božinovića, poručila je kako Hrvatska neće postati 'hot spot' za migrante. Takođe smatra da žica nije rešenje za granicu s BiH, jer u njoj žive Hrvati.

- Da ne žive, onda se, valjda, ne bi protivila - zaključio je Šprajc.

- Ovde je danju teško prolaziti, a kamoli noću. Zato, svaka čast hrvatskim policajcima - rekla je Kolinda Grabar-Kitarović.

Potom je razgovarala s interventnim policajcem Goranom Ivićem, koji joj je pojasnio kako se kreću ilegalni migranti.

Na kraju priloga Grabar-Kitarovićeva je imala takav zaključak zbog čega je Šprajc osetio potrebu da se, umesto komentara, uhvati za glavu.

- Kad se neko provlači kroz ovaj teren, onda je normalno da imaju ogrebotine, masnice i telesne povrede. Dakle, razmišljajte o tome kad čujete svakojake priče da su naši policajci brutalni. Nisu, apsolutno vam garantujem za to - rekla je predsednica, a kamera je uhvatila Šprajca kako se hvata za glavu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Vijesti.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.