LJILJANA IMA RAK! U pošti je zamolila da je puste PREKO REDA! Razlog zbog kog su je odbili je BIZARAN (FOTO)
Ljiljana Pranjić, Foto: Printscreen / Facebook

SKANDAL

LJILJANA IMA RAK! U pošti je zamolila da je puste PREKO REDA! Razlog zbog kog su je odbili je BIZARAN (FOTO)

Nakon dužeg vremena koje je provela čekajući u pošti, postalo joj je loše i shvatila je kako neće još dugo moći da stoji...

Objavljeno:

Ljiljana je došla do pošte da pokupi paket i mislila je da će sve proći u redu, ali naišla je na niz poteškoća. Pre dve nedelje imala je treću operaciju ove godine i dalje se oseća slabo.

Nakon dužeg vremena koje je provela čekajući u pošti, postalo joj je loše i shvatila je kako neće još dugo moći da stoji. Odlučila je da zatraži gospođi na šalteru da je puste preko reda, a onda se dogodilo neugodna situacija.

Sve je napisala u statusu na Facebooku sa naslovom: " ZAŠTO NIJE DOBRO DOBRO IZGLEDATI u Glavnoj pošti Branimirova". Ljiljana je naručila malu lampu od jedne gospođe iz Slavonskog Broda, ali u vreme dostave nije bila kod kuće pa je morala da ode do pošte po paket. S obzirom da više ne postoji poseban šalter za podizanje pošiljaka već su svi šalteri predviđeni za sve usluge, Ljiljani se slošilo. "Shvatila sam da neću još sat vremena doći na red. Uočim krajičkom oka jednu gospodju s pločicom kako se vraća na svoje mjesto, pristupim i zamolim za savet. Objasnim da sam nedavno operisana, da mi nije dobro i da li ima načina da dobijem pošiljku preko reda. Gospodja je u najboljim godinama, sluša me s empatijom i kaže “naravno”. I pošalje me na na šalter 9. Na šalteru 9 radi mlađa žena. Otvaram zagradu. Zašto je važno da je prva gospođa u najboljim godinama, a druga mlada osoba? Jer ja računam da osoba koja ima više godina verovatno ima više životnog iskustva, verovatno je prošla uspone i padove, doživela par udaraca sudbine i da je posledično empatičnija! Za mladu osobu ne znam koliki joj je kapacitet za empatiju. Znam da se moj povećao s mojim životnim nedaćama, a da je mlada verzija mene bila bedasta. Zatvaram zagradu."

Žena na šalteru ju je saslušala i pristala je pustiti je preko reda. Jedino je ispred nje bila još jedna gosođa i iduća je na redu bila ona, a onda je usledila neugodna situacija. Taman kada je htela da stane bliže šalteru i da preda papirić, jedna gospođa je stala ispred nje i pitala je zašto se gura preko reda.

"Gospođa viče na mene zašto pokušavam preko reda. Mirnim glasom objasnim da sam operisana i da mi nije dobro. I dalje me ružno gleda. Izvlačim kartu raka. Uzaludno. Ja previše dobro izgledam, kaže. Na to uskače i mlada osoba na šalteru. Ponavlja da previše dobro izgledam?!?! Da li da se smejem ili plačem?"

Na isto se požalio još jedan gospodin, a Ljiljana je pokunjeno izašla iz pošte bez lampe. "Nemojte dobro izgledati u Glavnoj pošti, pouka je ove priče. Neće vam verovati ako vam ne bude dobro."

BONUS VIDEO:

KO JE OVDE LUD?! Davljenje, stiskanje, udaranje... Ovako izgleda terapija lečenja neplodnosti u Kini! (VIDEO)

(Espreso.co.rs /vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.