IVICA (28) POSLE PONOĆI KLJUČEM REZAO LUKSUZNE AUTOMOBILE! Policija ga uhvatila, njegove reči su ih ZAPANJILE!
Policija uhapsila vandala, Foto: Dado Đilas

vandalizam

IVICA (28) POSLE PONOĆI KLJUČEM REZAO LUKSUZNE AUTOMOBILE! Policija ga uhvatila, njegove reči su ih ZAPANJILE!

Sve se odvijalo između 2 i 4 sata ujutru, a Ivica L. se potrudio da pronađe uglavnom skuplje automobile poput novog BMW-a 3

Objavljeno:

“Majmuni”, “Napravio sam 3.000 hiljade štete”, “Govnari” ili uzorak popularne igre iks-oks - poruke su koje je 28-godišnji Ivica L. u ranim nedeljnim jutarnjim satima vredno urezivao na stakla automobila u Ulici baruna Trenka i obližnjem Trgu Petra Svačića u Zagrebu.

Sve se odvijalo između 2 i 4 sata ujutru, a Ivica L. se potrudio da pronađe uglavnom skuplje automobile poput novog BMW-a 3, najnovijeg Mercedesa, jednog Smarta, terenaca raznih marki...

Njima bi zatim, najverovatnije nožićem, na stakla urezivao razne uvrede ili se pak upuštao u igre iks-oks.

Ukupna šteta koju je napravio na osam automobila iznosi oko 16.000 evra, a nije poznato zbog čega se odlučio na ovakav sulud čin jer je nakon što je uhapšen poricao delo govoreći policiji da nemaju nikakvih dokaza protiv njega.

Inače, Ivica L, koliko je policija otkrila, nije poznavao vlasnike vozila na koje se namerio, nego je reč o pukom vandalizmu.

Šteta bi verovatno bila i veća te bi oštetio i veći broj automobila da ga oko četiri sata ujutru nije zatekao jedan od suseda, upravo u trenutku dok je Ivica L. klečeći pored vozila pažljivo crtao na staklu jednog automobila.

Sused mu je prišao i pitao ga šta to radi, na što se Ivica L. udaljio.

Međutim, po pozivu suseda ubrzo ga je uhapsila policija te je obavljeno prepoznavanje u kojem ga je sused sa stopostotnom sigurnošću prepoznao kao osobu koja je uništavala automobile.

Takođe, policija je utvrdila da se radi o ranije osuđivanoj osobi zbog skitnje, koja nema prijavljenu adresu. Određen mu je jednomesečni istražni zatvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnjevesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.