NAROD JE U PANICI ZBOG ONOGA ŠTO SE OSEĆA U VAZDUHU! Ogroman požar zahvatio HRVATSKU, ima li spasa!? (VIDEO)
Eksplozija u Hrvatskoj, Foto: Youtube Printscreen

STRAVIČNA NESREĆA

NAROD JE U PANICI ZBOG ONOGA ŠTO SE OSEĆA U VAZDUHU! Ogroman požar zahvatio HRVATSKU, ima li spasa!? (VIDEO)

Dim se vidi na 25 kilometara

Objavljeno:

U Grubišinom Polju kod Virovitice došlo je do velike eksplozije u postrojenju "Zagrebpetrola", javili su hrvatski mediji.

"Indeks" prenosi su na terenu brojne vatrogasne ekipe i da se dim vidi s udaljenosti od 25 kilometara. U vazduhu se oseća jak miris izgorele nafte.

"Jutarnji list" navodi da je pričinjena šteta višemilionska. Tačan uzrok vatrene stihije biće otkriven po završetku policijskog uviđaja, koji će početi tek kad se zgarište stavi pod kontrolu.

Direktor "Zagrebpetrola" Davor Prohaska uveren je da je požar podmetnut.

- U halu se nije moglo ući, ali verujem da je piroman ušao u skladište sa zadnje strane, gde je šuma. Imam videonadzor i službu obezbeđenja 24 sata.

Pripadnik obezbeđenja svakih 20 minuta do pola sata obilazi postrojenje. Od 2002. godine kad je izgrađeno, pa do danas nismo imali nikakvih problema.

Čuvar je odmah zvao vatrogasce, sve je digao na noge. Fotografije koje vidim po medijima izgledaju strašno - rekao je direktor Zagrebpetrola Prohaska.

BONUS VIDEO:

KOLIKO JE SAMO PRESLATKA! Kad je videla na televiziji akvarijum sa ribicama, maca isplazila jezik i nikud se ne pomera! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.