IVO JE KAMIONOM NALETEO NA DVE DEVOJČICE, I USMRTIO IH NA MESTU: Njegova ćerka je sada objavila POTRESNO PISMO
Mesto nesreće, Foto: Youtube printscreen

MOLI ZA OPROŠTAJ...

IVO JE KAMIONOM NALETEO NA DVE DEVOJČICE, I USMRTIO IH NA MESTU: Njegova ćerka je sada objavila POTRESNO PISMO

Vozio je 59-godišnji Ivo Filipović i njegova porodica takođe je u potpunom šoku

Objavljeno: 10.06.2019. 09:40h
  • 3

U Hrvatskoj se nedavno dogodila stravična nesreća, kada se kamion brzinom od 90 na sat zaleteo na odmaralište Sjever kod Novske.

Poginule su dve devojčice.

Vozio je 59-godišnji Ivo Filipović i njegova porodica takođe je u potpunom šoku. Kontaktirali su 24sata kako bi porodicama poginulih devojčica javno izrazili saučešće.

- Poštovani, moje ime je Ivana Filipović i kći sam vozača koji je skrivio saobraćajnu nesreću kod Novske. Na ovaj način želim izraziti saučešće porodicama nastradale dece u ime mog oca, majke, sestre i cele naše porodice- stoji u pismu.

- Neizmerno nam je žao što se desila ovakva tragedija i ne možemo pronaći prave reči utehe kojima se može opisati ta bol. Molim medije da imaju razumevanja i za nas jer nije lako biti kući i čitati reči osude i prezira - piše u pismu kći vozača kamiona i nastavlja:

- Moram dodati i to da je moj tata jedan uzoran otac koji je s kamionom godinama prelazio milione kilometara da bi prehranio našu porodicu, školovao mene i sestru, bez ijedne nezgode. Ne znam šta mu je bilo, ali sigurno znam da tako nešto ne bi učinio namerno. Još jednom, najiskrenije saučešće porodicama devojčica i molimo za ozdravljenje još dve mlade devojke... - U potpisu, Ivana Filipović.

Neizmerna je tuga u Erdutu, gde bi u ponedjeljak trebalo da stignu tela dve poginule devojčice.

Umesto očajnih roditelja, na prepoznavanje u bolnicu poslana je učiteljica. Ona će s direktorom škole Markom Stanićem u ponedeljak ponovo otići kod nesrećnih porodica i odneti im putne kofere njihovih devojčica koje su one same spremile u nadi da će da provedu vikend na moru s prijateljima iz razreda.

U školi su napravili knjigu sećanja s fotografijama devojčica i istaknuli crnu zastavu. Tri su dana žalosti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media