KOLINDIN STAJLING IZAZVAO LAVINU KOMENTARA U SVETU! Da li se ovako oblači jedna predsednica? (FOTO)
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, Foto: printsreen/facebook.com/KolindaGrabarKitarovic

totalni fejl

KOLINDIN STAJLING IZAZVAO LAVINU KOMENTARA U SVETU! Da li se ovako oblači jedna predsednica? (FOTO)

Tportal, piše da se slaže da predsednici treba dati plus za odabir odvažne boje i efektnog uzorka

Objavljeno:

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović, koja poslednjih meseci često menja svoj imidž, nakon što je figuru dovela gotovo do savršenstva, pojavila se danas u veoma neobičnoj kreaciji na konferenciji Večernjeg lista pod nazivom "Hrvatska kakvu trebamo", na kojoj su joj zamerili gotovo svi hrvatski mediji.

Tportal piše da, iako treba pohvaliti modnu odvažnost hrvatske predsednice, današnji stajling joj, kažu, baš i nije bio potreban.

Konferencija je održana u zagrebačkom hotelu Vestin, gde se ona dan ranije, na prijemu povodom početka Ramazanskog bajrama, na istoj lokaciji pojavila i "prijatno iznenadila" svojim stajlingom.

Kreacija u kojoj se, medjutim, danas pojavila, piše Tportal, nije pobrala isti uspeh.

Dan ranije ona se, naime, pojavila u zelenoj haljini i osim što je oduševila istovremeno je, kako navode, poslala važnu poruku i odala počast muslimanskoj zajednici na Bajramskom svečanom prijemu u organizaciji muftije akademika Aziza Hasanovića.

Njen današnji stajling je bio, prema oceni, medija, prilično nepovezan.

Grabar-Kitarović je za konferenciju odabrala usku košulju u boji ciklame u kombinaciji s midi suknjom u krinolina stilu upečatljivog monohromatskog cvetnog uzorka (bela osnova sa crnim proređeno štampanim velikim cvetovima), a celokupan izgled je zaokružila maramom i štiklama u boji košulje.

Da nije bilo crnog sakoa koji je u ovom slučaju apsolutno nespojiv s ostatkom autfita, celokupan utisak možda i ne bi bio tako loš.

Tportal, piše da se slaže da predsednici treba dati plus za odabir odvažne boje i efektnog uzorka, što inače nije karakteristično za njeno odevanje, ali ovaj stajling, kažu, nažalost ne može dobiti njihove pohvale samo zbog toga što je šefica države "napravila modni iskorak".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.