HRVAT HTEO DA PLATI ZA SE*S 40 EVRA: Umesto zabave sačekao ga je PAKAO! Devojka ga je OPASNO NASAMARILA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

zaprepastio se

HRVAT HTEO DA PLATI ZA SE*S 40 EVRA: Umesto zabave sačekao ga je PAKAO! Devojka ga je OPASNO NASAMARILA!

Nakon kraćeg razgovora pao je dogovor

Objavljeno:

Muškarac je bio spreman da plati za se*s, ali je na kraju proživeo pravu noćnu moru - batinjanje i krađu.

Sve se to dogodilo 15. decembra prošle godine kada je 19-godišnjakinja, koja će se uskoro naći na optuženičkoj klupi, oko 15 sati susrela u kafiću muškarca koji je tražio sek*ualne usluge.

Nakon kraćeg razgovora pao je dogovor –devojka je pristala da ode sa njim i upusti se u intimni odnos za 40 eura. Odvela ga je zatim do jedne napuštene kuće nedaleko od autobusnog stajališta u Zagrebu.

Namamila ga

“Čekam te u potkrovlju”, poručila je klijentu i krenula prema najvišoj prostoriji u kući.

Muškarac je požurio za njom ne sluteći što će mu se u sledećem trenutku dogoditi.

Naime, umesto da ga dočeka mlada devojka željna njegovih dodira, iznenada su se pred njim stvorila dvojica nasilnika. Kasnije će saznali da su to bili 27-godišnjak iz Srbije i 44-godišnjak, kojem još uvek nije utvrđeno poreklo, ni državljanstvo. Ispostavilo se da su ga čekali tamo, skriveni u potkrovlju kuće.

“Šta radiš tu s mojom curom”, počeo je da viče 27-godišnjak. Usledilo je još uvreda i prozivanja zbog kontakta s 19-godišnjakinjom.

Pretili mu nožem

Međutim, vrlo brzo situacija je postala krajnje opasna. U ruci 27-godišnjaka sevnuo je nož kojim je zapretio klijentu i tražio da mu preda sve vredne predmete što ih ima kod sebe.

“Vadi sve iz džepova”, naredio mu je, ali muškarac se toliko uplašio da se nije mogao ni pomaknuti. Zato je 27-godišnjak sam pretražio sve džepove na njegovoj odeći, kao i torbicu što ju je imao kod sebe. Za to je vreme 44-godišnjak, odlučan da se domogne žrtvinog novca, na tavanu pronašao letvu. Počeo je njome snažno da udara muškaraca ne bi li mu slomio poslednji otpor.

Na kraju, nemoćan da se više brani, muškarac je ostao bez 400 eura iz novčanika, vozačke dozvole i ručnog sata vrednog oko 260 eura. S plenom je banda pobegla, ali istražitelji su uspeli da im uđu u trag, a uskoro će zbog ovog okrutnog razbojništva svo troje odgovarati pred sudom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.