SA DVOJE MALE DECE U AUTU BEŽAO POLICIJI! Onda se zakucao u više vozila, zaključao BMW, ostavio decu i odjurio!
Bežao je od policije i ugrozio život dece (ilustracija), Foto: Filip Plavčić

drama u zagrebu

SA DVOJE MALE DECE U AUTU BEŽAO POLICIJI! Onda se zakucao u više vozila, zaključao BMW, ostavio decu i odjurio!

Tražen je zbog nasilja u porodici

Objavljeno:

Muškarac s područja Dubrave policajcima je bežao vozeći dvoje maloletne dece u automobilu, dečaka i devojčicu.

Velikom brzinom pokušao je skrenuti udesno u Novačku ulicu, ali izgubio je kontrolu i kod kućnog broja 62 zabio se u četiri vozila.

- Čuo sam škripu guma, udarac i izleteo na prozor. Ugledao sam policiju i svoj auto ispod svog balkona - ispričao je za "24sata" vlasnik Toyote Auris, koja se prva našla na putu nasilnika.

Sve je započelo u obližnjoj Zdenačkoj ulici gde je policija, prema neslužbenim informacijama, imala intervenciju zbog porodičnog nasilja.

Najgore je prošla Toyota sagovornika "24 sata", koju je udarac doslovno katapultirao s parkinga u zgradu. Nasreću, u to vreme u blizini nije bilo prolaznika pa niko nije stradao, no na vozilima je nastala veća materijalna šteta.

- Na mesto događaja odmah su došle dve policijske patrole i kombi interventne policije. Vozač je istrčao iz razbijenog BMW-a, ostavio šokiranu decu, zaključao auto kako policajci ne bi mogli ući i pobegao. Nismo mogli verovati. Dečak je vrištao iz svega glasa, bio je potpuno izbezumljen. Susedi su ga uzeli u ruke da ga smire dok nije došla Hitna pomoć. Oni su preuzeli decu i preventivno ih odvezli u bolnicu - rekao je šokirani vlasnik Toyote.

- Deca nisu bila povređena, devojčica je imala malo natučenu ruku. BMW je nakon uviđaja odvezla šlep služba - rekao je vlasnik Tojote.

Što se tiče odbeglog vozača, on je nastavio pešice da beži policiji.

- Preskakao je krovove i uspeo im umaći. Koliko znam, do jutra ga nisu uhvatili - rekla nam je jedna svedokinja za "24 sata".

Crni BMW koji je sumnjivac vozio novijeg je godišta i vredi 30-ak hiljada eura. Iz zagrebačke policije nisu želeli da iznose nikakve detalje o događaju, tek su potvrdili da su u večernjim satima imali intervenciju u zagrebačkoj Dubravi. Kriminalističko istraživanje kojim trebaju utvrditi sve okolnosti još je u toku, a nisu želeli da otkriju ni jesu li tokom dana uhapsili begunca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.