KADA PENETRIRAM U MLADU PI*** OSETIM SOKOVE: Hrvatski manijak zlostavljao dečaka, a sad UDARA NA TINEJDŽERKE!(FOTO)
Ante Pavlović, Foto: Printscreen / Facebook

ovo je grozno!

KADA PENETRIRAM U MLADU PI*** OSETIM SOKOVE: Hrvatski manijak zlostavljao dečaka, a sad UDARA NA TINEJDŽERKE!(FOTO)

Javnost traži da se ovaj samoprozvani lekar što pre privede pravdi i da se njegovo ludilo zaustavi

Objavljeno: 20:26h

Samozvani doktor Ante Pavlović, koji sebe predstavlja kao doktora kiropraktike, poznat je po incidentima koji su šokirali javnost u regionu. "Lekar" koji je poznatiji po tome što je zlostavljao dečaka pred njegovim roditeljima, terajući ga da se skine i da mu pokaže svoj polni organ.

Samozvani kiropraktičar ipak je uhapšen zbog zlostavljanja 12-godišnjeg deteta. U karlovačkoj policiji zbog tajnosti istrage nisu mogli službeno potvrditi, ali nam je glasnogovornica Senka Staroveški rekla da postupaju po nalogu Županijskog suda.

Veće Županijskog suda je prihvatilo žalbu koju su državni advokati u Karlovcu podneli zbog pogrešno utvrđenog činjeničnog stanja protiv rešenja Županijskog suda u Karlovcu kojim nije bio prihvaćen predlog za određivanje protvora osumnjičenog zbog prekršajnog dela za koje ga sumnjiče.

Županijski sud u Karlovcu je svojim rešenjem preinačio rešenje, pa osumnjičenom odredilo pritvor kako ne bi mogao da utiče na svedoke.

Istragom će se utvrditi i odgovornost dečakove porodice koja je, kako se vidi na snimku, gledala Pavlovićevo iživljavanje nad detetom.

Međutim, sada fejsbukom kruži još jedna fotografija koja je zabezeknula region. Naime, Ante je objavio sliku na kojoj drži maloletnu devojku za grudi i govori da muškarci "treba da ga umaču samo u mladu pi*** koja nije starija od 30 godina."

"Tajna mog savršenog izgleda i prekrasne oploditeljske moći leži u mladim pi**cima" , započeo je svoje izlaganje na fejsbuku.

Javnost traži da se ovaj samoprozvani lekar što pre privede pravdi i da se njegovo ludilo zaustavi.

foto: Printscreen / Facebook

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.