VOZAČ OSTAVIO OŠTRU PORUKU PARKING SERVISU: Nemojte da me reketirate s kaznama jer imam tablice OVOG GRADA (FOTO)
Poruka je privukla pažnju, Foto: Facebook printscreen

HIT NA BALKANU

VOZAČ OSTAVIO OŠTRU PORUKU PARKING SERVISU: Nemojte da me reketirate s kaznama jer imam tablice OVOG GRADA (FOTO)

Na fotografiji objavljenoj na Fejsbuk grupi Saobraćajne zgode i nezgode, vidljivo je kako je vozač parkiranog automobila dobio dve kazne

Objavljeno:

Jedan je vozač automobila sa zagrebačkim tablicama ostavio poruku splitskim redarima koji su mu ostavili nekoliko kazni ispod brisača zbog neplaćenog parkinga.

- Prestanite da me reketirate s kaznama samo zato jer imam ZG tablice. Ovde ljudi parkiraju godinama. Auto nikome ne smeta! Punite proračun na pošten način, a ne na štetu građana!Na fotografiji objavljenoj na Fejsbuk grupi Saobraćajne zgode i nezgode, vidljivo je kako je vozač parkiranog automobila dobio dve kazne, jednu u iznosu od 150 kn, a drugu u iznosu od 250 kn.

Hit poruka
Hit poruka foto: Facebook printscreen

Na objavu ove fotografije u grupi su neki komentirali kako je vozač trebalo da propisno parkira vozilo pa ne bi dobio kaznu, dok je jedna žena napisala kako je imala situaciju kada je propisno platila parkiranje vozila, ali kaznu je svejedno dobila.

- Naravno, bodu ih u oči ZG tablice, al ne smetaju im naše kune u džepu...

Da nije reč o izolovanom slučaju "problema s tablicama" naveli su i drugi korisnici ove društvene mreže koji su naveli slične primere. Jedna je žena napisala kako joj je u Puli "pauk" digao vozilo s invalidskog mesta iako je na vozilu imala jasno istaknutu invalidsku iskaznicu. Ali i karlovačke registarske oznake.

Jedan je muškarac naveo kako su s trotoara uklonili samo njegovo vozilo s zagrebačkim tablicama u Karlovcu, iako su vozila s karlovačkim tablicama bila isto nepropisno parkirana na istom trotoaru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.