KOLINDA IMITIRALA TUĐMANA I VREĐALA SRBE! Zastrašujuće VESTI dolaze iz HRVATSKE na dan BLJESKA (VIDEO)
Kolinda Grabar Kitarović u Okučanima, Foto: Prentscren

JEZIVO!

KOLINDA IMITIRALA TUĐMANA I VREĐALA SRBE! Zastrašujuće VESTI dolaze iz HRVATSKE na dan BLJESKA (VIDEO)

Ovo je užasno

Objavljeno:

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović pojavila se danas obučena u belo od glave do pete na ceremoniji 24. godine od operacije "Bljesak" koja se danas održava u Okučanima.

Kolinda u uskim belim pantalonama i sakou promarširala je ulicama Okučana i izvršila smotru počasne jedinice.

Kolinda je ponosno uzdignute glave zaboravljajući na žrtve koje je donela operacija Bljesak svečano se naklonila hrvatskoj zastavi.

Inače Kolinda se ugledala na prvog hrvatskog predsednika Franju Tuđmana, koji se te 1995., ali i kasnije na vojnoj paradi uoči operacije Oluja i proslave zauzimanja Zapadne Slavonije pojavio u beloj uniformi sličnoj onoj koju je u svečanim prilikama nosio i Tito.

foto: Prentscren

Tako je i ovaj put Kolinda obukla beli uski komplet, verovatno naglašavajući time da je operacija zauzimanja Zapadne Slavonije bila čisto i bez zločina.

Podsetimo, danas se navršava 24. godine od hrvatske vojne akcije Bljesak u kome su hrvatse paravojne, voje i policijske snage 1. maja 1995. godine, tokom napada na Zapadnu Slavoniju koja je bila pod zaštitom snaga UNPROFOR-a, za samo 36 sati ubila 283 Srba, većinom civila, 57 žena i devetoro dece, a 15.000 ih je proterano, navodi se u saopštenju Koordinacija srpskih udruženja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.