DOK SE PORAĐALA, SAZNALA DA JOJ JE POGINUO SIN (20): Motociklom je žurio kući da proslavi rođenje sestre
Nesreća odnela život mladića (20), Foto: Printscreen / 24 sata.hr

tuga u hrvatskoj

DOK SE PORAĐALA, SAZNALA DA JOJ JE POGINUO SIN (20): Motociklom je žurio kući da proslavi rođenje sestre

Očajni otac je za hrvatski portal rekao kako ne zna šta je skrivio da mu isti dan donese radost i veselje rođenja deteta pa smrt najstarijeg deteta

Objavljeno:

Stjepan (20) je stradao ni kilometar od kuće, kad se motociklom zaleteo u kamion koji je prelazio put Križevci - Bjelovar.

- Probudio me snažan udarac. Prizor je bio strašan. Mladić je ležao na putu, a delovi motocikla bili su razasuti uokolo. Hitna pomoć, koja je stigla, ustanovila je da je mladić preminuo. Ubrzo je stigao i otac mladića. Bio je shrvan od boli. - kaže za "24 sata" stanar ulice u kojoj je mladić nastradao.

Očajni otac je za hrvatski portal rekao kako ne zna šta je skrivio da mu isti dan donese radost i veselje rođenja deteta pa smrt najstarijeg deteta. Za za poginulim bratom plakale su njegove sestre Klara (6) i Tatjana (16). Neki rođaci koji su tešili neutešnog oca rekli su kako je vest o tragediji stigla i do majke Mirele, koja je očajna pa su joj lekari u zagrebačkom porodilištu morali dati sredstvo za smirenje.

Shrvan od boli, otac je potvrdio kako je poginuli sin nedavno kupio motocikl. "24 sata" saznaju i da je Stjepan bio kod devojke pa je krenuo iz smera Sv. Ivan Žabno prema rodnoj kući kako bi se pridružio ocu u poslu.

Proizvodili su ugalj i ogrevno drvo. Nedostajalo mu je oko 700 metara da stigne u roditeljski dom i sa sestrama i ocem podeli radost rođenja prinove, a potom s tatom, krene na posao.

Međutim iz firme ‘More’, izašao je šleper kako bi prošao preko puta u drugu traku. U tom trenutku naleteo je mladić na motociklu Yamaha.

Meštani su ogorčeni na firmu iz koje na put prelaze kamioni.

- Ne razumem kako su dopustili da se s jedne i druge strane napravi pogon, a kamioni prelaze put koji u tom delu i nije najvidljiviji - rekao je jedan od komšija poginulog mladića.

Iz PU Koprivničko-križevačke upozoravaju da su u martu bile 52 saobraćajne nesreće pa upozoravaju motocikliste da koriste obaveznu opremu i prilagode brzinu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.