OBJAVLJEN SNIMAK LUDAKA KOJI NA AUTOPUTU JURI 252 NA SAT: Potpuno neverovatno! (VIDEO)
Jurcali su autoputem, Foto: Printskrin / Večernji.hr

neoprezno

OBJAVLJEN SNIMAK LUDAKA KOJI NA AUTOPUTU JURI 252 NA SAT: Potpuno neverovatno! (VIDEO)

Policijski službenici su vozače odmah kaznili novčanim kaznama

Objavljeno:

Policijski presretač novogradiške policijske jedinice PU brodsko-posavske u nedelju, 7. aprila u vrlo kratkom vremenu "ulovio" je tri nesavesna vozača na autoputu A3, a koji su jurili brzinama većim od 200 kilometara na sat.

Pojačano nadzirući brzine kretanja vozila, policajci su oko 10.30 sati, kod Dragalića, zaustavili lični automobil slovenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 50-godišnjak, a koji je autoputem jurio 230 km/h.

Oko 11.20 sati, kod Starog Petrovog Sela, zaustavili su automobil registracijskih oznaka Severne Makedonije, kojim je upravljala 45-godišnjakinja, jureći autoputem brzinom od 248 km/h. POGLEDAJTE SNIMAK OVDE.

Samo nekoliko minuta posle, takođe kod Starog Petrovog Sela, zaustavili su i automobil švajcarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 41-godišnji državljanin Severne Makedonije, a koji se kretao brzinom od čak 252 km/h. POGLEDAJTE SNIMAK OVDE.

Policijski službenici su vozače odmah kaznili novčanim kaznama, uz zaštitne mere zabrane upravljanja motornim vozilom ‘B’ kategorije mjsec dana na putevima u Republici Hrvatskoj. Policija je tim povodom medijima dostavila i snimke iz policijskog presretača koji je zaustavio rekordere koji su jurili 248 i 252 kilometra na sat.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.