ČLAN HDZ-A PREBIO MLADIĆA NA PEŠAČKOM PRELAZU! Prvo ga je umalo zgazio, a onda mu je slomio četiri kosti na licu!
Mladić je pretučen na pešakom (ilustacija), Foto: Filip Plavčić

SKANDAL

ČLAN HDZ-A PREBIO MLADIĆA NA PEŠAČKOM PRELAZU! Prvo ga je umalo zgazio, a onda mu je slomio četiri kosti na licu!

Modrić, koji je upravljao automobilom, ga nije propustio, već je projurio pored njega. P.P. je zatim rukom udario gepek Modrićevog automobila, na šta Modrić je izašao iz auta, zapretio mladiću i udario ga šakom u glavu.

Objavljeno:

Ivica Modrić, član HDZ-a i Uprave državne firme Hrvatski operator prijenosnog sistema d.o.o. (HOPS), je pre tačno sedam dana brutalno nokautirao mladića u Zagrebu.

Do napada je došlo nakon što je mladić P.P. (identitet poznat redakciji) pokušao da pređe put na pešačkom prelazu. Modrić, koji je upravljao automobilom, ga nije propustio, već je projurio pored njega. P.P. je zatim rukom udario gepek Modrićevog automobila, na šta Modrić je izašao iz auta, zapretio mladiću i udario ga šakom u glavu.

P.P. je pretrpeo četiri frakture kostiju lica i trenutno se još uvek nalazi u bolnici u zagrebačkoj Dubravi.

Index se obratio P.P.-u nakon saznanja o napadu.

- To je bilo u četvrtak oko 16 i 30. Otišao sam po dete u vrtić na Vrbiku. U blizini vrtića nalazi se kafić Titanic, a odmah uz njega je pešački prelaz. Zakoračio sam preko pešačkog i napravio otprilike dva koraka. Auto je bio desetak metara daleko. Usporio sam jer sam prelazio preko pešačkog prelaza, a on je ubrzao. Već sam zagazio i video me. Zaustavio sam se, a on je prošao 30-ak cm ispred mene. Bio sam tako blizu da mi je instinktivno došlo podignuti ruke. Kad je prošao, jagodicama sam pljusnuo po gepeku. Nije bilo nikakve štete. Prešao sam preko pešačkog, a on je zakočio i izašao iz auta. 'Kome ti diraš auto?' upitao me. Rekao sam mu da me mogao pregaziti i upitao ga što mu je. 'Ma ti ćeš meni po autu, dosta je meni vas mladih', odvratio mi je - prepričava mladić.

- Već sam krenuo prema vrtiću. Gledam prema njemu. Pitao sam ga koji mu je k***c. On je meni na to odvratio da ne znam u što sam se uvalio. Upitao sam ga šta će sad, a on je krenuo prema meni. Zatrčao se. Suludo mi je bilo da će me neko udariti u toj situaciji. Pokušao sam mu uhvatiti šaku, ali vraga ću je uhvatiti. Udario me u lice. Pao sam na leđa. Srećom, imao sam ruksak pa nisam udario glavom u beton. Kad sam ustao, on se okrenuo i otišao prema autu. Povikao sam mu je li on normalan, je li svestan šta je uradio. 'Dosta mi je vas mladih, ti ćeš moje auto dirati' -odvratio mi je. Vadim telefon, vidim na staklu od kafića da sam blago deformisan. Kažem mu da ću zvati policiju. On mi se opet obraća: 'Ti ćeš meni zvat policiju. Ja ću tebi zvati specijalnu policiju. Ne znaš ti u koje si se probleme uvalio.' - kaže P.P.

- Fotografisao sam njega i registraciju na autu. On je otišao. Zvao sam 112, došla je policija. Tekla mi je krv iz nosa, čovek iz kafića mi je dao maramicu. Policija je radila uviđaj i ispitivala komunalca koji naplaćuje parking. Bio je tu, sve je video. I konobar i jedan gost iz kafića su videli kad me udario. Dočekao sam hitnu pomoć, a u bolnici u Vinogradskoj su utvrdili da imam četiri frakture. Dve na jagodičnoj kosti, jedna na viličnoj, druga između vilice i jagodice. Jagodična kost je pukla na dva mesta, pomakla mi je oko i trebala mi je operacija - priča P.P.

- Supruga mi je otišla po dete u vrtić s posla. Dvogodišnja kći me gledala u krvi. Navečer je pričala kako tata plače. Više te to sje*e nego što te ovaj udario. Prebacili su me u Dubravu. Pre nekoliko dana su mi uradili operaciju i postavili titansku pločicu na jagodicu. Još uvek ne mogu otvoriti oko, a na pregledima sam video duplu sliku. Stisnulo mi je živac i ne osećam ništa od oka do sredine lica. Trebalo bi se popraviti kroz par nedelja ili par meseci. Lekari se nadaju se da ću uskoro izaći iz bolnice - ispričao je P.P. za Index.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.