JADRANKA UNIŠTILA KOLINDU: Bivša premijerka Hrvatske IZ SVE SNAGE opalila po sadašnjoj predsednici!
Jadranka Kosor potkačila na Tviteru Kolindu Grabar Kitarović, Foto: Profimedia, EPA/Justin Lane

OŠTRA!

JADRANKA UNIŠTILA KOLINDU: Bivša premijerka Hrvatske IZ SVE SNAGE opalila po sadašnjoj predsednici!

Bivša premijerka smatra da aktuelna predsednica Hrvatske ne može očekivati drugačiji odnos medija, na osnovu svog ponašanja

Objavljeno:

Bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor, "potkačila" je na svom Tviteru aktuelnu predsednicu Hrvatkse Kolindu Grabar Kitarović i to, zbog reklo bi se, tipične "ženske" teme.

Naime, Kosor je prokomentarisala da predsednica hrvatske ne može da očekuje da je ozbiljno shvate, kada se svojski trudi da ostavi utisak dobro obučene manekenke.

Bivša premijerka je na svom Tviteru napisala:

"Ne možeš pozirati u ulozi manekenke za ruske modne časopise, pa se žaliti na medijsku trivijalizaciju svog posla i seksizam."

Podsetimo, Jadranka Kosor je 2007. godine izabrana za počasnog predsednika Udruženja hrvatskih vojnih invalida rata u Hrvatskoj i po drugi put za potpredsednika Vlade. Na toj funkciji je bila do 2009. godine kada je premijer Ivo Sanader dao ostavku. On je u pismu preporučio da ga Jadranka zameni. Tako je postala predsednik HDZ-a i predsednik Vlade. Ona je prva žena koja se našla na toj poziciji od samostalnosti Republike Hrvatske. 2011. godine je uputila pozdrav haškim optuženicima Anti Gotovini i Mladenu Markaču zbog čega su je mnogi kritikovali.

Za vreme Jadrankinog mandata, Hrvatska je ušla u Evropsku Uniju. Sporazum je potpisan 9. decembra 2011. godine u Briselu.

2012. godine nije pobedila u izboru za predsednika stranke. Postala je predsednik saborskog Odbora za porodicu, mlade i sport i član Nacionalne komisije za praćenje Strategija suzbijanja korupcije. Bila je svedok optužbe na suđenju bivšem šefu, Ivi Sanaderu.

1. marta 2013. godine je izbačena iz stranke čiji je član bila 18 godina.

Dobila je policijsku zaštitu jer su joj stizala pisma sa pretnjama da će je živu zakopati.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.