EMA JE PREKO NOĆI POSTALA SENZACIJA: Svoje uspehe posvećujem bolesnoj majci
Manekenka Ema Kovač postala je prava internet senzacija, Foto: Printscreen Instagram

ispovest

EMA JE PREKO NOĆI POSTALA SENZACIJA: Svoje uspehe posvećujem bolesnoj majci

24-godišnja Ema Kovač uz brojne poslovne obveze okupirana je i studijama biznisa i menadžmenta u Milanu

Objavljeno: 08:50h

Manekenka Ema Kovač postala je prava internet senzacija nakon što se nedavno pojavila u popularnoj italijanskoj TV emisiji “Ciao Darwin”. U samo nekoliko dana Instagram-profil ove atraktivne Čakovčanke sa milanskom adresom povećao se za 90.000 novih pratitelja, a “lajkovi” su počeli da pristizu sa svih strana sveta.

– Dva dana nakon emitiranja emisije krenula sam na poslovno putovanje u Hamburg, zatim u Lisabon, Rim, a sada sam na putu u Milano. U svakom gradu neko me prepozna i traži fotografiju. Zaista sam ponosna što mogu predstavljati svoj narod u inostranstvu i biti razlog povećanog interesovanja ne samo za mene lično nego i za celu Hrvatsku – govori nam manekenka koja već godinama živi, radi i studira u Italiji.

Karijera u usponu

Uprkos tome što su joj tek 24 godine, Ema se već sada može pohvaliti zavidnom manekenskom karijerom. Naša lepotica zapala je za oko poznatim svetskim modnim kućama poput Versaća i Kavalija, nedavno je krasila naslovnicu magazina Capri, a trenutačno snima kampanje za italijanski brend Tezenis, ali njen put prema uspehu nije bio posut ružama. Mnogo je puta, priznaje, bila prevarena i obasipana lažnim uverenjima. – Biti model značilo je da ljudi uvek imaju mišljenje o meni, počevši od mojeg izgleda, preko toga šta bih trebala da jedem, kako da se odevam, do toga kakav bi trebao da bude moj intelekt – otkriva Ema. Svoju besprekornu liniju održava redovnim treninzima, a kada je ishrana u pitanju, tu nema prevelikih restrikcija. – Uvek jedem ono što volim. Nutella i pasta uvek su u mom kuhinjskom ormariću, a pica je na meniju barem jednom dnevno – otkriva.

Majčina bolest

Uz sve poslovne izazove poslednja godina za ovu lepoticu bila je teška i na privatnom planu. Njena majka, koja joj je oduvek bila najveća podrška, obolela je je od karcinoma dojke. – Bilo je to jako stresno za našu porodicu i ona je najsnažnija osoba koju znam i želim da svaki moj ispunjen i produktivan dan njoj bude motivacija da ojača i psihički i fizički. Majka mi je oduvek uzor i inspiracija i zaista se nadam da će i u ovoj situaciji ona pronaći inspiraciju u meni – ističe manekenka.

Uz poslovne angažmane i konstantna putovanja Ema ima vremena i za ljubav. Njeno srce osvojio je Talijan Luca s kojim će već iduće leto venčati.

– Izabrali smo Istru za naše venčanje, i to ne samo zbog predivnog krajolika i mora nego zbog simboličnosti koju predstavlja. Naime, nalazi se 4 sata vožnje od Milana i 4 sata vožnje od Čakovca, tako da ćemo se zaista naći “na pola puta” – smeje se Kovač koja je svog partnera upoznala na prvom putovanju u Italiju. – Nakon osam meseci slučajno smo se sreli u Milanu i tada me pozvao na prvi “dejt” – priseća se Ema početka ljubavi sa pravnikom.

Luca joj je neizmerna podrška u svemu, pa tako i u studijama. – Fakultetske obveze se rešavaju u avionima, vozovima na poslu i ponekad dugo u noć preko e-mailova s profesorima ili kolegama. Teško je, ali dajem najbolje od sebe. Pokušavam da se ne uznemiravam ako propustim ispitni rok, ispite rešavam kada stignem – naglašava Ema koja je u svemu ostala skromna i na zemlji pa tako i u željama za budućnost. – Imam roditelje koji me podržavaju u svemu, sestru koja mi je najbolja prijateljica, zaručnika kojeg obožavam, šaku najboljih prijatelja koji su mi najveći oslonac i uvek spremno rame za plakanje te karijeru koja je u stalnom usponu.

Što bih više mogla da poželim?– zaključuje za kraj Međimurka.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.