BRITANSKI TURISTA IZNENADA UMRO TOKOM ODMORA U HRVATSKOJ: Na obdukciji je zatim otkriveno nešto STRAŠNO
Britanac umro na hrvatskom primorju, Foto: Profimedia

jeziva smrt

BRITANSKI TURISTA IZNENADA UMRO TOKOM ODMORA U HRVATSKOJ: Na obdukciji je zatim otkriveno nešto STRAŠNO

Alan Braun (83) zajedno sa suprugom jeo je u jednom rovinjskom restoranu, a onda mu je pozlilo

Objavljeno:

Britanski turista preminuo je na odmoru u Hrvatskoj prošle godine.

Alan Braun (83) zajedno sa suprugom jeo je u jednom rovinjskom restoranu. Potom se požalio supruzi da mu je piletina koja im je poslužena bila žilava i imao je osećaj da mu je zapela u grlu.

Hrvatski lekari rekli su da je Alan umro zbog krvnog ugruška, ali patolog Meleri Morgan rekao je da je njegova smrt mogla biti povezana s komadom mesa koji mu je zapeo u grlu pa se ugušio.

Mrtvozornik Graem Hjudžs rekao je da je u jednom trenutku ustao u restoranu i otišao do toaleta. Njegova supruga čula je buku i otišla je do njega pa je videla da je poplavio.

Lekari u Hrvatskoj utvrdili su da se radi o krvnom ugrušku. Nakon obdukcije tela mesec dana kasnije u Velikoj Britaniji patolozi su otkrili komadić tamnog tkiva koji je sadržavao masnoće a nalazio se u gornjim disajnim putovima.

U istrazi je rečeno da se ne može definitivno potvrditi je li smrt uzrokovana gušenjem ili srčanom aritmijom. Ipak, zaključak istražitelja je da još uvek postoji mogućnost da je njegova smrt povezana s gušenjem, piše Metro.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.