BRAT JOJ SE ŽENIO, ALI JE IMAO ŠOKANTNU ZABRANU NA DAN VENČANJA! Nije znala kako će TO reći deci!
Ovo nije znala kako će reći deci!, Foto: Profimedia/Ilustracija

razočarana

BRAT JOJ SE ŽENIO, ALI JE IMAO ŠOKANTNU ZABRANU NA DAN VENČANJA! Nije znala kako će TO reći deci!

Žena ostala u šoku kada je čula da nena deca ne mogu ići na venčanje njihovog ujaka

Objavljeno:

Jedna majka požalila se kako njen brat ne želi decu na venčanju zbog prevelikog popisa gostiju.

Žena ostala u šoku kada je čula da njena deca ne mogu ići na venčanje njihovog ujaka, odnosno njenog brata, jer su on i verenica zbog prevelikog broja gostiju odlučili kako ipak, neće pozivati decu.

Preko portala Mumsnet požalila se kako joj je brat, koji inače nema svoju decu, rekao da njegovi nećaci ne mogu doći na venčanje.

– Ne znam jesam li ne razumna što me to uznemirava, ali moja deca, koja su 10 godina, jako su bila uzbuđena zbog venčanja. Nikada nisu dosad bili na svadbi i to im je velika stvar bila. Znam da je to njihovo venčanje i oni odlučuju koga žele pozvati, ali žao mi je što će moja deca propustiti venčanje ujaka koji im je idol i biće jako razočarani zbog toga – požalila se ova majka. Ne znam sa li treba da se požalim bratu i njegovoj verenici ili da se jednostavno pretvaram da je sve u redu – dodala je ona.

Kao što je bilo i očekivano, dobila je podršku brojnih majki.

– Nije u redu što ih je prvo pozvao, a onda poništio poziv. Reci svom bratu neka im sam to objašnjava – poručila joj je jedna majka. No, bilo je i onih koji misle kako mora jednostavno preći preko toga.

– Pretrpi, jer bilo bi nerazumno u ovakvoj situaciji govoriti koga trebaju pozvati na svoje venčanje – savet je druge majke. BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.