PRVO JE UDARILA AUTOM, A SAD JOJ JE DALA POKLON: Evo šta je ministarka poklonila devojčici koju je ZAMALO UBILA!
Krunu joj je poklonila prilikom odlaska iz bolnice gde ju je posetila, nezvanično saznaje “Jutarnji list”!, Foto: Printscreen / Youtube

OTKRIVAMO!

PRVO JE UDARILA AUTOM, A SAD JOJ JE DALA POKLON: Evo šta je ministarka poklonila devojčici koju je ZAMALO UBILA!

Poklon joj je uručila prilikom odlaska iz bolnice gde ju je posetila

Objavljeno:

Hrvatska ministarka Gabrijela Žalac koja je sa nevažećom vozačkom dozvolom u subotu automobilom naletela na devojčicu u Vinkovcima, poklonila joj je krunicu.

Krunu joj je poklonila prilikom odlaska iz bolnice gde ju je posetila, nezvanično saznaje “Jutarnji list”.

Podsetimo, Žalac je na dete naletela u subotu oko 10 sati ujutru, a iako je prvo policija saopštila da je devojčica prelazila ulicu van pešačkog prelaza, vrlo brzo se otkrilo da blizu i nema prelaza.

U svojoj prvoj reakciji na nesreću, Žalac je zahvalila “dragom Bogu” da se “njena mala komšinica dobro oporavlja”. Žalac je u ponedeljak u suzama priznala da joj vozačka dozvola ne važi od juna 2016. godine, te da vozi samo vikendima. Kroz suze je rekla i da je premijeru Plenkoviću ponudila ostavku, ali nije i podnela ostavku. On je u svojoj kasnijoj izjavi rekao da ostavku ne prihvata.

BONUS VIDEO:

OVAKO SE TIFANI ZABAVLJALA U MUZEJU NIKOLE TESLE: Trampova ćerka sa dečkom i deverom u srpskoj prestonici NIJE ODOLELA ni specijalitetima sa roštilja! (VIDEO) 2

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.