IMAMO HRVATSKU, PI*KA NAM MATERINA! Vedrana Rudan nikad besnije nije komentarisala Lijepu njihovu
Vedrana Rudan, Foto: Youtube printscreen

nasilje u porastu

IMAMO HRVATSKU, PI*KA NAM MATERINA! Vedrana Rudan nikad besnije nije komentarisala Lijepu njihovu

"Sestra je strpala sestru u frizer, tamo se pokojnica smrzavala godinama. Četrnaestogodišnji dečak pokušao je zaklati majku. Otac prebio četrnaestogodišnju devojčicu i oteo joj novčanik"

Objavljeno: 01.03.2019. 09:40h
  • 264

Vedrana Rudan, poznata hrvatska književnica, u svojim kolumnama na svom blogu redovno se osvrće na dnevna dešavanja u Hrvatskoj, a ovoga puta je komentarisala jezivu tragediju na Pagu.

Josip Rođak je u ranim jutarnjim satima svoje četvoro dece, starosti od 3 do 8 godina, bacio sa balkona prvog sprata, sa visine o 6 metara.

Komentar Vedrane Rudan o ovom zastrašujućem zločinu prenosimo u celosti:

Otac je na Pagu preko ograde balkona bacio svoje četvoro dece. Portali vrište. Posebno je istaknuto, otac nije sa Paga, “došljak” je bacio decu. Krenula je rasprava je li Virovitica u Međimurju ili Slavoniji. Zaboravila sam gde je Virovitica jer je Hrvatska luda zemlja u svakom svom delu.

Ima nas oko četiri milijuna. Manji smo od mnogih svetskih gradova. To stravu i užas čini još jezivijima.

Sestra je strpala sestru u frizer, tamo se pokojnica smrzavala godinama. Četrnaestogodišnji dečak pokušao je zaklati majku. Otac prebio četrnaestogodišnju devojčicu i oteo joj novčanik.

Župan, ugledni političar, godinama je prebijao suprugu, sudi mu se, on je i dalje ugledni političar. Osuđeni ratni zločinac, veleštovani hrvatski general koji je hladnokrvno ženi pucao u glavu, uspešni je biznismen, nežni suprug i otac.

Ministar obrane, deluje poput ljutitog dečačića, od Izraela je naručio avione koji će nas braniti od…Nikad nismo čuli od koga će nas braniti stare izraelske kante koje nismo uspeli u zlatu platiti jer su se umešali Ameri.

Dok je patuljak dogovarao “obranu” vrhunski hrvatski vojni pilot naručene je avione usporedio sa pičkom islužene amsterdamske kurve. Halo? Alo? Ima li koga doma?

Deca u osmogodišnjim školama međusobno se prebijaju, srednjoškolci ubijaju. Naša predsednica podstaknuta klanjem u školama na bujne grudi navlači ružičastu majicu, na njoj piše “Vršnjačko nasilje prestaje ovde!” Prestaje gde? Na sisama predsednice opsednute dijetom, perikom, garderobom i lovom na novi mandat?

 

Iz mračine se ovih dana izvukao vojni pop u miru, Jezerinac se zove. U miru je, ali ne miruje. U svom je dvorcu od oniksa došao do genijalnog otkrića. Žene odlaze na abortus da bi mrtva tela svoje nerođene dece prodala industriji skupih parfema.

Alo? Alo! Alooooooo? Zašto hrvatski popovi, kad su u penziji, jedini ne umiru od gladi, zime i boleština nego se u stotoj bave naukom?

Hrvatska ima i studentskog kapelana. U zlatu i dragom kamenju plaćamo gospodina koji je studentima otkrio kako je mlada cura izgubila menstruaciju kad je videla oca kako drka. Što gube devojčice kad ih pop jebe kapelan nije rekao. Menstruaciju ne gube jer hrvatski popovi vole curice koje je još nisu dobile.

E, sad, zašto je u Hrvatskoj bacanje dece preko balkona zločin, a je*anje dečice širenje mira i dobra znaju samo oni koji su sa Vatikanom potpisali sve one ugovore.

Kad je naš premijer čuo da je otac svoju decu bacio preko ograde balkona jako se začudio, a ministrica za mladež je odmah krenula prema Zadru puna nade da će se deca oporaviti.

Zašto se tome nada? Čime se bavi ta ženska? Za što je plaćamo? Ona su sirota deca jadna otkako su živa. Ovih su dana trebala zajedno sa ocem monstrumom i majkom odleteti iz unajmljene gajbe. Kamo? Kamo lete hrvatska gola, bosa, zapuštena, gladna, očajna deca kad ih otac ne baci preko balkona? Zna li neko odgovor na to pitanje?

Aloooooo, popovi? Dobivate milijardu kuna godišnje, ostaje li nešto za hrvatsku siročad? Zašto mislite da se glad i beda hrvatske dece liječi vašom spermom?

Alo, ministri? Alo, premijeru? Alo, Ženo u Ružičastom? U Hrvatskoj živi ko zna koliko tisuća gladne, nezbrinute, gole, bose i bolesne dece koju roditelji ne mogu prehraniti. U Hrvatskoj, deca žive u Hrvatskoj, ona žive u Hrvatskoj, žive u Hrvatskoj… Deca umiru od gladi i bolesti u Hrvatskoj! Aloooooooooooooooo!

Vedrana Rudan
Vedrana Rudan foto: Facebook / Službena stranica Vedrane Rudan

Istovremeno dok su na Pagu leteli siročići “mi” smo sa Amerima potpisali sporazum o zbrinjavanju američkog oružja, čitaj nuklearnog otpada ili nečeg sličnog. Vidovita sam. Za koju će se godinu građani ovoga nečega čuditi zašto im deca umiru od raka, rađaju se sa tri glave i pet nogu.

Našeg vrlog ministra zdravstva užasnula je paška priča. To je onaj gospodin koji voli Pavelića. Pavelić je bio Poglavnik, u njegovoj NDH deca su u najstrašnijim mukama umirala u jedinom dečjem koncentracijskom logoru u Evropi, pa ipak je naš ministar pohodio grob hrvatskog zlotvora. Danas isti ministar suze roni nad paškom dečicom. Aloooooooo, koga zajebavate, ministre?

U Hrvatskoj je svašta moguće. Jedino je nemoguće spaliti sve dvorce i palače u kojima stoluju naši licemerni zlotvori u odijelima, ružičastim majicama i dizajnerskim mantijama.

“Imamo Hrvatsku”, rekao je Tuđman. Da, imamo Hrvatsku i neka je imamo! Pička nam materina!

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs / Rudan.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media