JEDNA DEVOJČICA JE U KOMI! Lekari otkrili stanje dece koje je otac bacio s prozora! (VIDEO)
Lekari iz Zadra, Foto: Facebook printscreen / Index

tragedija na pagu

JEDNA DEVOJČICA JE U KOMI! Lekari otkrili stanje dece koje je otac bacio s prozora! (VIDEO)

Troje dece zadobilo je teške telesne povrede, jedno lakše

Objavljeno:

U toku je konferencija za novinare u zadarskoj bolnici gde lekari daju nove informacije o stanju dece koju je jutros otac bacio s prvog sprata kuće u kojoj su živeli.

Kako je "Index" saznao malo pre konferencije, sedmogodišnja ćerka je u najgorem stanju. Troje dece zadobilo je teške telesne povrede, jedno lakše.

- Deca od 3 i 5 godina su smeštena na Odeljenju hirurgije. Dve devojčice starosti 7 i 8 godina su i jedinici intenzivnog lečenja. Jedna je stabilno i sutra će na operaciju. Druga, 7-godišnja, je teže povređena, nije stabilizovana. Ona je u komi. Kad se stablizuje možda ćemo je prebaciti na Rebro - rekao je jedan od lekara.

- Drugo dvoje dece je stabilno, nisu ugroženi. Ali dečak je zadobio tešku telesnu povredu. Još je na pregledu - dodao je.

- Majka je došla u bolnicu u pratnji socijalne službe, pogledala svoju djcu, u šoku je. Što će dalje biti nije u našoj nadležnosti. Mi ćemo joj osigurat da ona može biti pored svoje dece. Cilj je da se deca što pre oporave - rekao je direktor bolnice.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.