OVO JE POLICAJAC KOJI JE BRUTALNO TUKAO ĆERKU:  Slikao se s puškom, pretio i vaspitačicama, DETE LUPAO O ZID (FOTO)
OVO JE POLICAJAC KOJI JE BRUTALNO TUKAO ĆERKU, Foto: facebook

to je on

OVO JE POLICAJAC KOJI JE BRUTALNO TUKAO ĆERKU: Slikao se s puškom, pretio i vaspitačicama, DETE LUPAO O ZID (FOTO)

Za te pretnje dobio je 2 godine i 9 meseci zatvora, a kaznu je služio u Gospiću

Objavljeno:

Otac koji je juče brutalno pretukao svoju ćerku (14) u Hrvatskoj, S. F., rodom je iz Gunje i bivši je pripadnik specijalne policijske jedinice Alfa. U Zagrebu je završio srednju policijsku školu, a iz Alfi se penzionisao 2005. godine, kako je za Indeks ispričala njegova bivša supruga koju je počeo fizički da zlostavlja nedugo nakon rođenja sina 2013. godine.

Ona je ispričala da je sa sinom i ćerkom pobegla od njega 2014. godine i sakrila se u sigurnu kuću. Ona navodi da je za nasilje nad njom, čemu su svedočila i deca, osuđen te iste godine i dobio je 16 meseci zatvora, ali je odslužio samo 10 meseci i pušten je, kaže, zbog dobrog vladanja.

Zvanično su se razveli 2016. godine i dodeljeno im je zajedničko starateljstvo nad decom, iako je on bio osuđeni porodični nasilnik.

- Počeo je da pije negde 2008, 2009. godine, a da me tuče 2013. i godinu kasnije sam s decom pobegla u sigurnu kuću, ali on je pokušavao da me nađe. Razvod je zvanično okončan 2016. godine. Deca su dodeljena meni, iako je po zakonu starateljstvo nad njima zajedničko i bez njegovog potpisa ne mogu ništa, ni kad se deca upisuju u školu ni išta vezano za njih. Sad ću tražiti samostalno starateljstvo i zabranu prilaska deci i meni na pet kilometara - ispričalaje njegova bivša supruga.

Ne seća se tačno kada, ali navodi da je bilo pre tri ili četiri godine, kad im je sin pohađao vrtić, njen je bivši muž pretio vaspitačicama. Ističe kako tad nije bila prisutna, pa ne zna šta im je tačno rekao i kako im je pretio, a bilo je vezano za njihovog sina kojeg je jedno dete u vrtiću istuklo, a niko im iz vrtića to nije javio.

Za te pretnje dobio je 2 godine i 9 meseci zatvora, a kaznu je služio u Gospiću.

- U zatvoru je trebalo da bude do 1. avgusta, ali pušten je ponovo zbog dobrog vladanja i zato što je insistirao da mora biti sa decom dok sam ja na operaciji. Grozno mi je sve ovo, plačem ceo dan zbog ćerke, jako mi je teško. Već sam godinu dana sam bez posla, sin mi ima Aspergerov sindrom i moram da budem s njim, a uz to sam sad operisana (odstranjeni su joj materica i jajnici), pa ne mogu da radim.

foto: Facebook

- Siromašni smo i ne bismo preživeli bez pomoći Facebook humanitaraca Zagreb i gospođa Nane i Karmen - isključivo zahvaljujući njima preživljavamo. Neprijatno mi je da tražim pomoć, ali nemam izbora. Živimo od 1.000 kuna mesečno (134 evra), 560 kuna dečjeg dodatka (oko 75 kuna), 420kuna (56 evra) dobijam za negu deteta i još 100 kuna (oko 13 evra) od Grada jer sin ima Aspergerov sindrom, ADHD i još niz dijagnoza - ispričala je potresena majka koja još uvek leži u bolnici Merkur gde se oporavlja od operacije na kojoj je bila pre 5 dana.

Podsetimo, ovaj bivši specijalac juče popodne je na zagrebačkoj Peščenici brutalno istukao ćerku (14) pa je potom odveden u Vrapče. Portalu Indeks je to javila njena majka E. F. koja se nalazi u bolnici Merkur, gde je u ponedeljak operisana, zbog čega je njen bivši suprug čuvao decu, a sve je potvrđeno i u policiji. Majka je ispričala da je pet puta zvala policiju, a u trenutku kada je nazvala ćerku i čula da je otac tuče, odmah je u spavaćici otišla iz bolnice i Uberom stigla do nje, u isto vrijeme kad i policija.

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.