ISPRED VLASNICE JE NOŽEM IZBO PSA! Nisam shvatala šta se događa, čula sam da pas cvili, krv je šikljala...
Američki staford je ubijen, Foto: Youtube printscreen

horor u puli

ISPRED VLASNICE JE NOŽEM IZBO PSA! Nisam shvatala šta se događa, čula sam da pas cvili, krv je šikljala...

Puljanin, čiji identitet je poznat Glasu Istre, nožem je ubo Koko četiri puta i usmrtio je

Objavljeno:

Ženka američkog staforda Koko brutalno je ubijena u subotu oko 16 sati dok je u Šijanskoj šumi u Puli šetala sa svojom vlasnicom, piše Glas Istre.

Koko je imala sedam godina. Puljanin, čiji identitet je poznat Glasu Istre, nožem je ubo Koko četiri puta i usmrtio je.

Kokova vlasnica je te subote, sa svojom prijateljicom i njenim psom, krenula u Šijansku šumu u kojoj i inače šetaju sa psima. Oko 16 sati krenule su dublje u šumu kako bi pustile pse s povodaca da se istrče.

- Dublje u šumi videle smo mlađeg dečka i devojku kako zajedno s nekim psom čuče u žbunju. Čak smo se i našalile da nije sezona gljiva, jer nam nije bilo jasno što to rade. Nakon nekih sat vremena, vraćajući se, ponovo smo naleteli na njih i moja Koko je krenula prema njima da ih pozdravi i pronjuška. No čim je prišla, taj je manijak uhvatio svog psa, dignuo ga u vazduh i krenuo rukom prema mome psu - ispričala je Glasu Istre vlasnica zaklanog psa.

- Bio je to dečko od dvadeset i nešto godina, odeven u maskirne pantalone s nekakvom vojnom narukvicom oko ruke. U početku uopšte nisam shvatila što se događa, pas je cvilio, ovaj ga je i dalje ubadao, Koko se u jednom trenutku samo okrenula i počela vraćati prema meni. Da je barem uzvratila, možda bi danas bila živa. Kada sam stigla do nje, ona je već pala na pod, krv je špricala na sve strane, vezala sam šal oko nje, ali nisam mogla sprečiti dalje krvarenje - rekla je potresena vlasnica ubijene Koko.

"Indexu" su rekli da je mladić prvi prijavio napad psa.

- U nedelju 10. februara 27-godišnji muškarac prijavio je pulskoj policiji da ga je dan ranije oko 15:30, u Šijanskoj šumi u Puli, dok se šetao s djvojkom i psom pasmine koker napao pas pasmine staford koji je do njih dotrčao bez povodca. Kako bi sprečio dalji napad na svog psa i sebe samoga, povredio ga je džepnim nožem.

Isti dan pulskoj je policiji prijavu podnela i 41-godišnja vlasnica psa, s obzirom na to da je staford od zadobijenih povreda uginuo.

Policijski službenici na mestu događaja obavili su uvid, prikupili informacije od svedoka događaja, pa zbog sumnje u počinjenje krivičnog dela ubijanje ili mučenje životinja sproveli kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.