KRV JOJ JE ŠIKLJALA, A ON NIJE PRESTAJAO DA JE UDARA PRED DECOM: Pokušao da je ubaci u gepek, ali su naišla 3 momka
Ilustracija / Porodično nasilje, Foto: Profimedia

TRAGIČNO

KRV JOJ JE ŠIKLJALA, A ON NIJE PRESTAJAO DA JE UDARA PRED DECOM: Pokušao da je ubaci u gepek, ali su naišla 3 momka

Nije prestao ni nakon što je počela da krvari i pala na pod, a ono zbog čega je ceo događaj posebno potresan jeste to da se sve odvijalo pred očima njihove dece!

Objavljeno: 10:02h

Ubio bi je, siguran sam, da joj ti momci koji su se slučajno našli na ulici nisu priskočili u pomoć – reči su jednog od očevidaca koji je u četvrtak popodne svedočio brutalnom nasilničkom napadu koji se dogodio na zagrebačkoj Peščenici.

Sve je počelo kad je 39-godišnji muškarac nazvao svoju 26-godišnju bivšu partnerku s kojom ima dvoje dece kako bi se, baš kao što je to činio i pre, dogovorio s njom gde i kada da dođe po decu, koja je trebalo da neko vreme provedu sa njim.

Dogovorili su se da će on doći pred njenu zgradu malo posle 17 sati, što je i učinio, a jesu li već tada među njima postojale neke trzavice, u ovom trenutku nije poznato. Kad je ona s decom izašla iz zgrade i nakon što su decu stavili na zadnje sedište Škode Superb zagrebačkih registracija, 39-godišnjak je potpuno “izgubio kompas”.

– Počeo je da viče na nju, da joj psuje majku, rodbinu, svece, zaista je to bilo degutantno slušati, a nije ga omelo ni to što su ulicom prolazili ljudi. Pukla ga je žuta minuta i izgledalo je kao da uopšte nema kontrolu nad sobom. Negde usred te bujice psovki uzeo je vreću u kojoj je bio nekakav veći tvrdi predmet i počeo je divljački da je udara po glavi. Ona je plakala i molila ga da prestane, a on ju je mlatio sve dok je nije šiknula krv – priča jedan od očevidaca.

Prema njegovim rečima, nasilnik nije prestao ni nakon što je pala na pod, a ono zbog čega je ceo događaj posebno potresan jeste to da se sve odvijalo pred očima njihove dece koja su u potpunom šoku sve posmatrala iz automobila. Nakon što ju je pretukao, 39-godišnjak ju je na silu podigao i pokušao “poput vreće” ubaciti u prtljažnik automobila, i to bi mu verovatno i pošlo za rukom da se u priču nisu uplela trojica prolaznika, od kojih je jedan bio i maloletan.

Pojurili su prema nasilniku i počeli da ga odguruju od automobila, što je nesrećnoj ženi koja je jedva bila pri svesti dalo nekoliko trenutaka da dođe sebi i uspe da pobegne u obližnju zgradu, gde je ostala sve do dolaska policije.

Međutim, nasilniku to nije bilo dosta, pa je mirno seo u automobil, zapretio svojoj deci da se ne miču, i zatim lagano vozeći otišao u nepoznato. Iako je policija brzo došla na mesto događaja, ni muškarcu ni deci nije bilo ni traga ni glasa, zbog čega je zagrebačka policija, s obzirom na to da su u tom trenutku imali slučaj otmice dvoje dece, o svemu obavestila sve policijske uprave u zemlji.

U međuvremenu je po pretučenu 26-godišnjakinju došla hitna koja ju je prevezla u KBC Zagreb, gde je utvrđeno da je teško povređena, ali van životne opasnosti. U ekspresnoj akciji uhapšen je 39-godišnji nasilnik. Deca nisu ozlijeđena, ali su preživela traumu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.