PRVO JE UBIO TASTA, A SUPRUGU JE UPUCAO DOK JE BEŽALA NIZ STEPENICE: Jezivi detalji pokolja u Dubrovniku
Policija na mestu ubistva, Foto: Index.hr printscreen

stravični zločin

PRVO JE UBIO TASTA, A SUPRUGU JE UPUCAO DOK JE BEŽALA NIZ STEPENICE: Jezivi detalji pokolja u Dubrovniku

Ubica, kojeg dubrovački mediji spominju kao dugogodišnjeg pomorca, a identifikuju kao I. B., ubio je tasta M. T. pa suprugu L. B., a onda je presudio sebi

Objavljeno:

Jutros se u Dubrovniku dogodilo dvostruko ubistvo i samoubistvo.

Policija je još uvek na terenu, uviđaj traje celo jutro.

- Utvrđen je identitet osoba koje su rano jutros u beživotnom stanju pronađene u stanu u ulici Prijeko, u Dubrovniku. Radi se o dve muške osobe u dobi od 64 i 77 godina i jednoj ženskoj osobi u dobi od 53 godine. Utvrđeno je da je smrt nastupila nasilnim putem. Ranjena osoba, prevezena u dubrovačku bolnicu, je 74-godišnja žena - stoji u policije od ranije.

Kako saznaje "Index" razlog dvostrukog ubistva i samoubistva leži u porodičnim razmiricama.

Ubica, kojeg dubrovački mediji spominju kao dugogodišnjeg pomorca, a identifikuju kao I. B., ubio je tasta M. T. pa suprugu L. B., a onda je presudio sebi.

Prvo pucao u taštu, jedinu koja je preživela . Nju je ranio, a ona je uspela da se spasi tako što se zaključala u jednu sobu u stanu koji se nalazi na drugom spratu i tamo zvala policiju.

Potom je ubio tašta. U međuvremenu je njegova supruga istrčala van dozivajući pomoć. Krenuo je za njom i ubio je na stepenicama. Odmah potom je presudio i sebi, najverovatnije hicem u glavu. Pao je na nju, a tako ih je našla i policija.

Navodno je reč o muškarcu koji je već ranije imao dosta problema sa zakonom, a na to su se nadovezali veliki porodični problemi.

U stanu ih je bilo četvoro, a preživela je 74-godišnja tašta koja je iz sobe zvala policiju. Nju je, napisali smo već, ranio u nogu, a preživela je jer se ubica nije ni vraćao po nju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.