HRVAT MUČKI PRETUKAO OCA JER SU ZA RUČAK BILE ĆUFTE: Istresao hranu na ulicu, pa načisto PODIVLJAO!
Varadžinski sud, u jednom od bizarnijih slučajeva, presudio je ocu i sinu koji su se fizički obračunali, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

neverovatno!

HRVAT MUČKI PRETUKAO OCA JER SU ZA RUČAK BILE ĆUFTE: Istresao hranu na ulicu, pa načisto PODIVLJAO!

Sud ih je obojicu proglasio krivima i izrekao im je po 600 kuna kazne zbog nasilja u porodici

Objavljeno: 20:21h

Varadžinski sud, u jednom od bizarnijih slučajeva, presudio je ocu i sinu koji su se fizički obračunali nakon što je sin podivljao kada je video da su za ručak ćufte.

36-godišnji Nikola se branio da se tog dana, kada se s ocem sukobio zbog ćufti, posebno neraspoložen vratio iz grada. Bio je ozlojeđen, bez primanja, pa nije mogao da plaća alimentaciju detetu koje je kod majke. Nervozan i gladan, ušao je u roditeljski stan i 63-godišnjeg oca pitao šta ima za ručak.

Otac: "Imaš ćufte", Sin: "Kakvo je to smeće?"

"Imaš ćufte", odgovorio mu je otac i ponudio mu je jelo.

Nikola je potom otvorio lonac i s gađenjem okrenuo glavu.

"Pa kakvo je to smeće?"

Zatim je uzeo lonac i prosuo ručak na ulicu.

I sve bi bilo dobro da je stalo na tome, ali nije. Kada je bacio ćufte, tada je krenuo sukob.

"Bio sam isprovociran ponašanjem sina. Rekao sam mu je li normalan, šta to radi, a on je nešto odgovorio, ne sećam se više. Zgrabio sam ga rukom za lice i bacio na pod pa su mi s glave pale naočare za čitanje. Pustio sam sina i krenuo da podignem naočare, ali on ih je namerno zagzio nogom i otišao u sobu. Bio sam ljut pa asm ga prstima ćušnuo po glavi, ništa strašno. - ispričao je otac na sudu.

Potukao se s ocem i završio u Hitnoj

Nikola je, međutim, zbog brojnih povreda u sukobu s ocem završio u Hitnoj. Tamo su mu ustanovljene “lakše telesne povredeu vidu povrede glave i preloma zuba”. Na pitanje prekršajnog suda kako je onda Nikola zadobio prelom zuba, Vlado je odgovorio da ne zna.

"Naprosto ne mogu da shvatim da bi se to dogodilo zbog toga što sam ga rukom uhvatio za bradu i usta", pravdao se otac.

Nikola je svedočio kako s roditeljima živi u stanu u Varaždinu, a odnosi među njima su uglavnom dobri.

Zgazio sam mu naočare, ne znam da li bilo namerno

"Ovaj događaj iz jula prošle godine bio je izuzetak. Istina je da sam bacio hranu iz lonca, a to je onda isprovociralo moga oca koji me uhvatio za vrat i udario pa su mu naočare pale na pod. Da, zgazio sam ih, ali ne sećam se jesam li to uradio namerno ili slučajno. Ne znam da li sam potom ocu rekao da crkne. Ako jesam, to je bilo u afektu", ispričao je Nikola.

Prema presudi Prekršajnog suda, “Nikola je po dolasku u stan uzeo lonac s hranom i isipao ga s balkona jer mu se ručak nije svideo, što je kod njegovog oca izazvalo uznemirenost pa je nasrnuo na sina uhvativši ga rukom za vrat te ga baca na pod. Tad je Nikola namerno zagzio naočare koje su Vladi pale na pod da bi ga zatim Vlado udario šakom u glavu, a Nikola je otišao u sobu vičući mu: 'crkni'".

Sud ih obojicu kaznio

Sud ih je obojicu proglasio krivima i izrekao im je po 600 kuna kazne zbog nasilja u porodici.

Nije poznato ko je od ukućana pozvao policiju, piše Podravski.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.