SUPERJUNAK DOBIO ODELO: Meho Beton imao je 1 odsto šanse da preživi, ali on se izborio, a sad je dobio i ZAŠTITU!
Četrnaestogodišnji Mehmed Šabić, Foto: Facebook

JUNAK!

SUPERJUNAK DOBIO ODELO: Meho Beton imao je 1 odsto šanse da preživi, ali on se izborio, a sad je dobio i ZAŠTITU!

Nesreća se desila u julu 2017. godine i od tada je dečak Meho iz naselja Čiriš u Gračanici prošao kroz nekoliko teških operacija

Objavljeno:

Četrnaestogodišnji Mehmed Šabić, u javnosti poznatiji kao Meho Beton, u eksploziji u radionici 2017. godine zadobio je opekotine na 70 odsto površine tela.

Nesreća se desila u julu 2017. godine i od tada je dečak Meho iz naselja Čiriš u Gračanici prošao kroz nekoliko teških operacija.

U UKC Tuzla mu je spasen život, a nakon toga je dečak prebačen u Zagreb.

foto: Facebook

– Ako postoje superheroji to je onda ovaj dečak, a sada je dobio i odelo koje to potvrđuje. Zaboravite Aquamana, Supermana i ostale „manove“. Zapamtite Mehu, malog Mehu, Mehu betona. Kao da je bilo juče kad javiše, izgorio dečak, trebaće mu pomoći. Čekamo do ujutro jer izgleda da se neće izvući. Ujutro informacija, živ je. Bio je mrtav, ali sad je živ. Kako bolan bio mrtav, a sad živ? Fino, srce bilo prestalo, ali vrati se mali u život. Pa šta ćemo sad? Ništa još. Kako ništa? Otkazuju drugi organi, male su mu šanse, jedan odsto. Prođoše dani, sedmice, meseci. Operacija za operacijom. Bolovi za bolovima. Predaje nema. Jedan odsto je sada hiljadu odsto. Superheroj Meho dobi i odelo, odelo koje mora da nosi 24 sata naredne dve godine. Odelo mekša kožu, drži vlagu i štiti od vanjskih uticaja. Ukratko, štiti ga kao što odela superheroje i štite. Odelo se skida samo kod kupanja i tako dve godine. Snaga, volja, energija – mnogi je ne bi imali za sve ovo, ali jedan dečak ima – navode iz Udruženja Pomozi.ba, prenosi Srpskainfo.

Bonus video:

(Espreso.co.rsSrpskainfo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.