Pedofil u Hrvatskoj zloupotrebio 78 devojčica putem društvenih mreža

MANIJAK U HRVATSKOJ

Pedofil u Hrvatskoj zloupotrebio 78 devojčica putem društvenih mreža

Protiv 35-godišnjeg Riječanina policija podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je da je nad 78 devojčica u dobi do 15 godina počinio 142 krivična dela polne zloupotrebe dece
Objavljeno: 18:03h

Protiv 35-godišnjeg Riječanina policija podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je da je nad 78 devojčica u dobi do 15 godina počinio 142 krivična dela polne zloupotrebe dece. Dodirivao devojčicu: Pedofil uslikan u autobusu u Novom Sadu! (FOTO) Policija je saopštila da je muškarac, lažno se predstavljajući kao njihov vršnjak, duže vreme putem društvenih mreža mamio i podsticao devojčice da se snimaju, u seksualno eksplicitnom kontekstu, dostavljaju mu takve sadržaje i povezuju ga sa svojim prijateljicama.

Pojedinim žrtvama osumnjičeni je slao eksplicitne sadržaje, a insistirao je i na ličnim kontaktima koje je u nekoliko navrata i realizovao i počinio krivična dela polnih delikata. Tokom policijske akcije u poslednjih dva meseca, kodnog naziva "Nemezida II", utvrđeno je da je osumnjičeni kontaktirao s decom iz 260 porodica na širem području Hrvatske.

Prinstcreen/Youtube

Policija je protiv njega nadležnim državnim tužiocima za mlade podnela više krivičnih prijava. Foto: Ilustracija (Espreso.co.rs/ RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.