ZBOG SRAMNE FOTOGRAFIJE PROVEO JE NOĆ U PRITVORU! Đakića čeka i ispitivanje
Ivan Đakić, Foto: Facebook / Ivan Đakić

trpi posledice

ZBOG SRAMNE FOTOGRAFIJE PROVEO JE NOĆ U PRITVORU! Đakića čeka i ispitivanje

Mlađi Đakić je, podsetimo, objavio fotografiju na kojoj se vidi ustaša koji u ruci drži glavu mrtvog Srbina

Objavljeno:

Ivan Đakić je noć proveo u pritvoru.

Do 11 sati trebalo bi da se pojavi kod pritvorskog nadzornika, piše N1.

Nakon noći u pritvoru, Ivana Đakića, sina saborskog poslanika HDZ-a i čelnika Hvidre Josipa Đakića, čeka ispitivanje u Opštinskom državnom tužilaštvu u Virovitici.

Mlađi Đakić je, podsetimo, objavio fotografiju na kojoj se vidi ustaša koji u ruci drži glavu mrtvog Srbina. 22-godišnji Đakić je sliku objavio na pravoslavni Božić, a fotografiju je prvi objavio Index.

Uz odvratnu fotografiju koja, prema onome što se može pronaći na internetu prikazuje jednog od ustaških koljača iz Jasenovca, sin HDZ-ovog zastupnika napisao:

- Svim 'prijateljima' srbićima srećan božić.

Sramna objava Đakića
Sramna objava Đakića foto: Printscreen

- Podelio sam fotografiju od kolege i izbrisao je za minutu. To nije moje mišljenje i ovim putem se izvinjavam svima koje sam uvredio pa im čestitam Božić - rekao je Đakić Indexu.

- To nije moje mišljenje, to nisam ja, odgojen sam da uvažavam sve ljude, te mi zaista nije bila namera širiti govor mržnje - kazao je Đakić juče, a njegove eči preneo Media servis na svom Tviteru.

Ivan Đakić juče je napustio HDZ, a osuda je stigla i od Josipa Đakića, mladićevog oca.

- U povodu sramotne i uvredljive objave slike i teksta na privatnom Fejsbuk profilu člana HDZ-a i moga sina Ivana Đakića, izjavljujem da najoštrije osuđujem svako takvo delovanje bilo kojeg člana HDZ-a, pa i mog sina te se izvinjavam i izražavam žaljenje zbog nemilog događaja i nepromišljenog postupka ovog mladog čoveka, koji nije odgojen da bi mrzeo ili da bi širio govor mržnje - stoji u reakciji Josipa Đakića na sinov postupak, a poslanoj Hini.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.