BIO NA POTERNICI, TUKAO DECU I OTIMAO IM TELEFONE: A sad je krvnički udarao glavom devojke o asfalt zbog odbijanja!
Ima podebeo dosije, Foto: Profimedia

Od ranije poznat policiji

BIO NA POTERNICI, TUKAO DECU I OTIMAO IM TELEFONE: A sad je krvnički udarao glavom devojke o asfalt zbog odbijanja!

Radi se o Š.L., koji je policiji već poznat po debljem dosijeu. On je, naime, u proteklih desetak godina već bio procesuiran zbog više kaznenih i prekršajnih dela

Objavljeno:

Nakon što je u subotu uhapšen 26-godišnjak koji je u petak pretukao devojku (19) ispred noćnog kluba u Rijeci i ostavio je povređenu da leži na asfaltu, "Novi list" donosi detalje o tom mladiću.

Radi se o Š.L., koji je policiji već poznat po debljem dosijeu. On je, naime, u proteklih desetak godina već bio procesuiran zbog više kaznenih i prekršajnih dela.

Pre tri je godine bio optužen zbog razbojništva, ali i zbog nedolaska na sud, pa je za njime bila raspisana i poternica. Š.L. je 2012. godine s još trojicom mladića napao dvojicu maloletnika. Zatražili su im cigarete, a kada su oni odgovorili da ih nemaju, Š.L. je jednog od njih počeo udarati šakama po glavi. Pritom ga je naterao da mu da mobilni, dokumente, novčanik i ručni sat vredan četiri hiljade kuna. Mobilni su uzeli i drugom maloletniku kojeg su takođe istukli. Š.L. je i pre toga bio osuđivan za teške krađe.

Podsećamo, u petak je 19-godišnjakinju, uz vređanje gurao i povredio ispred ugostiteljskog objekta te se potom udaljio s mesta događaja. Svedoci tvrde da je devojci, kojoj se pre toga navodno žestoko nabacivao, nakon što ga je ona odbila nekoliko puta glavom udario o asfalt. Pritom je maltretirao i devojke koje su bile s njom. Devojci je pružena lekarska pomoć u KBC Rijeka gde su joj konstantovane lakše telesne povrede.

Pre nego što sudija donese odluku, u nedelju bi trebalo biti saslušano još pet svedoka, piše Novi list, a do tada će Š.L. biti u zatvoru. Na sud su stigle i dve devojke koje su svedočile događaju u petak.

(Espreso.co.rs / Novi list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.