MOJA TAŠTA JE POKLONILA BRDO PARA SEKTI: Ispovest očajnog muškarca ŠOKIRALA JE REGION
Muškarac, ilustracija, Foto: Dado Đilas

PROKOCKALA BOGATSTVO

MOJA TAŠTA JE POKLONILA BRDO PARA SEKTI: Ispovest očajnog muškarca ŠOKIRALA JE REGION

Porodica je otkrila šta je ova gospođa radila pre nekoliko godina, kada je prodala zemljište...

Objavljeno: 10:57h

Jedan muškarac iz Pule za Glas Istre ispričao neverojatnu priču o njegovoj tašti koja je zbog sekte prokockala veliki novac. Radi se o nepismenoj starici koja se godinama zaduživala pod uticajem Molitvene zajednice Jeruzalem, kojoj je donirala sav taj novac, a sada joj niko ne može odgovoriti od daljeg trošenja novca na njih. Sagovornik ističe da se radi o grupi sumnjivih ljudi koja tvrdi da razgovaraju s Isusom, skidaju uroke, padaju u transove i slično.

"Novac je godinama nestajao iz porodice. Moja se tašta godinama zaduživala, plaćala je skidanje uroka, kojekakve veštice. Na kraju je prodala porodično zemljište, a na poklone, putovanja i automobile, koje je donirala članovima Molitvene zajednice Jeruzalem, potrošila je otprilike 100.000 eura. Žena i ja živimo u strahu. Sutra će joj možda pasti na pamet da im pokloni i ostatak imovine", ispričao je njen zet za Glas Istre i dodao da to što radi spomenuta molitvena zajednica nema nikakve veze s verom, već samo sa zaradom. Zbog toga je slučaj prijavljen i policiji, a sagovornik kaže da ova gospođa nije jedina žrtva Molitvene grupe Jeruzalem.

Porodica je otkrila šta je ova gospođa radila pre nekoliko godina, kada je prodala zemljište. Za tu je prodaju dobila 880.000 eura, a od tog iznosa nije ostalo ništa, dok dugove sada vraćaju njena ćerka i zet.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Glas Istre)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.