MONSTRUM KOJI JE PREBIO DEVOJKU (18) IZLAZI NA SLOBODU! Majka žrtve očajna, otkrila da su im već pretili!
Daruvarac na suđenju, Foto: Youtube printscreen

darko daruvarac

MONSTRUM KOJI JE PREBIO DEVOJKU (18) IZLAZI NA SLOBODU! Majka žrtve očajna, otkrila da su im već pretili!

Na ovakvu sudsku odluku burno je reagovala majka napadnute devojke koja je plakala i vikala, a potom je i devojka upala u sudnicu i htela da skoči na Daruvarca

Objavljeno:

Darka Kovačevića Daruvarca (31), optuženog da je u Zadru teško pretukao jevojku (18), pustiće u petak oko 10 sati na slobodu jer je istekao zakonski rok koliko osoba može biti zadržana u pritvoru.

Njegov advokat Andrej Korljan na jutrošnje ročište nije došao.

Daruvarcu su odredili mere opreza po kojima ne sme da napušta Zadar i ne sme da kontaktira sa žrtvom.

Na ovakvu sudsku odluku burno je reagovala majka napadnute devojke koja je plakala i vikala, a potom je i devojka upala u sudnicu i htela da skoči na Daruvarca.

Kovačević je 13. jula brutalno premlatio devojku (18) u kafiću u kvartu Melada. Tukao ju je šakama i nogama, najviše po glavi i licu, pa je gazio po celom telu. Udarao je njenom glavom u umivaonik toliko jako da se ovaj slomio. Policija ga je uhapsila tek idući dan, 12 sati nakon brutalnog napada i nakon angažmana majke nesrećne devojke.

U čitanju optužnice čulo se da je Daruvarac, na opasku gosta kafića da je prestane tući jer će je ubiti, odgovorio: 'To i želim'.

Slučaj je komentisala i majka devojke koja je ispričala šta su proživljavali.

- Zvali su nas na telefon, njoj su govorili neka si spremi sahranu majci kao što je spremila ocu i da će nas ubiti zbog toga Darka. Svi znaju da su meni pred zgradom bile probušene gume nožem. Je l' to dete mogu samo ostavit, da ide samo u školu? Ne mogu. Jednostavno, spoznaja da on ide van i da on može nauditi nekome drugome, ne samo nama - rekla je za Provjereno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.