TRAŽIO JE BRATA, PA U DVORIŠTU UGLEDAO NEŠTO ČUDNO: Ponovo se vratio nakon TRI DANA i u BUNARU otkrio horor!
Bunar u kojem je stradao Davorov brat, Foto: Facebook printscreen / 24 sata

tuga u hrvatskoj

TRAŽIO JE BRATA, PA U DVORIŠTU UGLEDAO NEŠTO ČUDNO: Ponovo se vratio nakon TRI DANA i u BUNARU otkrio horor!

Učinilo mu se da je to krpa, ali bilo je nešto gore...

Objavljeno:

Hrvat Davor Vrbelj (52) iz Koprivničkog Ivanca je zajedno sa suprugom pronašao telo svog brata u nedelju u bunaru.

- U četvrtak sam oko 19.30 sati otišao do brata Nenada, koji je živeo sam u roditeljskoj kući i tada mi je rekao da će morati popraviti struju na hidroforu, jer nema vode - počeo je priču za "24 sata".

Davor je ispričao da su on i supruga redovno pomagali i obilazili 44-godišnjeg Nenada, koji je bio nezaposlen i u naselju koje je udaljeno nekoliko kilometra od Koprivnice.

U petak nakon posla Davor je došao u dvorište između dve kuće koje deli samo jedno imanje i nije video brata. Pomislio je da je otišao negde da radi.

Na bunaru je bio odmaknut betonski poklopac koji je u ravni zemlje i kako je rekao 'nagnuo' se i vidio u vodi nešto, za šta je pomislio da je krpa.

- Stavio sam poklopac na bunar da slučajno neko ne bi upao u njega i taj dan otišao na posao. U subotu sam ponovo došao, ali ga nisam našao. Pomislio sam da je nekome nešto otišao pomoći. Noć sa subote na nedelju me mučila neka mora i jedva sam dočekao jutro i otišao k bratu u dvorište i podigao poklopac i opet video tu istu krpu. Pozvao sam ženu oko 11.30 koja je došla i kazala da ona vidi kućnu papuču. Tad me uhvatila panika i zvao sam policiju. Oni su pozvali vatrogasce koji su utvrdili da je doista beživotno telo moga mlađeg brata tri dana u bunaru – kazao je za "24 sata" potresenim glasom Davor, koji sebi prebacuje kako nije mogao odmah prepoznati da to nije krpa nego kućna papuča.

Ubrzo su vatrogasci spustili merdevine i morali su da izrežu cevi kako bi se spustili u nekoliko metara dubok bunar koji je jako uzak.

Na glavi nesrećnog čoveka, za kojeg govore da je želeo da pomogne i da je održavao sa svima solidne odnose, bila smrtonosna rana koja je nastala pri padu u bunar. Najverovatnije je od udarca u beton izgubio svest i utopio se.

Koprivnička je policija obavila uvid kojim je utvrđeno da nema tragova nasilne smrti, već da je nesrećni muškarac poginuo pri padu u bunar. U policijskom saopštenju se navodi da će o ovom nesrećnom slučaju izvestili Županijsko državno tužilaštvo u Varaždinu.

Neki od suseda su za "24 sata" rekli kako su stariji brat i njegova supruga pomagali tragično preminulom i da su bili u jako dobrim odnosima.

Sahrana nesrećnog preminulog čoveka biće u utorak na mesnom groblju u Koprivničkom Ivancu.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.