DEČAK JE UŠAO U AUTOBUS SAMO MALO DA SE UGREJE! Vozač otkrio njegovu životnu priču zbog koje Balkan PLAČE
Ilustracija, Foto: Marina Lopičić

POTRESNA ISPOVEST IZ SPLITA

DEČAK JE UŠAO U AUTOBUS SAMO MALO DA SE UGREJE! Vozač otkrio njegovu životnu priču zbog koje Balkan PLAČE

Dečak je želeo samo da porazgovara sa nekim...

Objavljeno:

Vozač autobusa iz Splita Željko Petričević koji je u subotu vozio na liniji broj 6 ispričao je tužnu priču o jednom dečaku.

Ušao je, kaže vozač, na stanici Kila tokom pauze i pitao me kad je polazak.

- Kazao mi je da mu je danas 12. rođendan i da je planirao u nedelju odvesti prijatelje u bioskop, ali kako majci kasni plata, to neće biti moguće - ispričao je Željko, za Dalmacija Danas.

Upitao ga je gde mu je tata i zašto mu on ne da za bioskop , na šta je dečak kazao da je tata umro, majka ga je našla u krevetu mrtvog, alkoholisanog i s iglom u ruci. Umro je od predoziranja.

- Nema ni brata ni sestre, a dok je mater na poslu u jednom kafiću do 2 sata ujutro, sam je kod kuće. Rekao mi je i da mu je u stanu toliko hladno da se želi provozati autobusom kako bi se ugrejao. Na njemu se nikad ne bi reklo da ima takvih problema, jako je pristojan i uredan, a nekako mi se čini da se ne žali, nego je samo želeo s nekim porazgovarati - ispričao je Željko.

Dečak se provozao do HNK i ostao u autobusu, ali na povratku na Kilu vozač mu je ipak kazao da je najbolje da ide kući, jer je već bilo kasno.

- Pitao sam ga koliko su karte za bioskop i koliko prijatelja želi povesti, na šta mi je on rekao da su nedeljom karte 14 kuna, a želi voditi dva prijatelja. Dao sam mu 60 kuna, znam da nije puno, ali nadam se da sam mu barem malo pomogao. Upozorio sam ga i da kaže majci da sam mu ja dao novac, da ne bi bilo kakvih problema – govori.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.