TRAG DNK ĆE MU PRESUDITI? Osumljičeni za DVOSTRUKO UBISTVO u Zagrebu prvo je bežao u Srbiju
Ilustracija, Foto: Filip Plavčić

zaklao tetku i rođaka?

TRAG DNK ĆE MU PRESUDITI? Osumljičeni za DVOSTRUKO UBISTVO u Zagrebu prvo je bežao u Srbiju

Osumnjičeni je uhapšen u utorak ujutro na graničnom prelazu Bajakovo na putu iz Beograda gde je navodno otišao na dan ubistva

Objavljeno:

Osumnjičeni za dvostruko ubistvo u zagrebačkom naselju Struge uhapšen je, kako se neslužbeno saznaje, nakon što je policija pronašla tragove DNK na nožu s kojim veruju da je počinjen brutalan zločin.

Jutarnji list objavio je da su na nožu pronađenom nakon višesatnog prekopavanja kontejnera za smeće nedaleko mesta zločina pronađeni biološki tragovi, odnosno krv s DNK profilom žrtava, ali navodno i uhapšenog sumnjivca Damira Minkovića.

Osumnjičeni je uhapšen u utorak ujutro na graničnom prelazu Bajakovo na putu iz Beograda gde je navodno otišao na dan ubistva.

U zagrebačkom naselju Struge u subotu prepodne pronađena su mrtva tela ubijene 77-godišnje Marica Minković i njenog posinka 51-godišnjeg Siniše Minković. Naknadno se neslužbeno saznalo da policija traga za rođakom ubijenih koji se nalazio u Srbiji.

Navodno je reč o nećaku ubijene Marice koji je otpre poznat policiji i sudstvu zbog pljačke zlatna vrednog tri miliona kuna iz zagrebačke poslovnice Zlatarne Celje koju je počinio 2010. s još trojicom muškaraca. Za to kazneno delo odslužio je šestogodišnju zatvorsku kaznu.

Mediji su nagađali da bi motiv ubistva mogao biti ušteđevina koju je ubijena Marica Minković imala od pokojnog supruga, kao i novac od prodaje porodične kuće na Kajzerici.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.